Novi člani se predstavijo...
Moderatorji: moderator2, moderator
živ
da se še js na brzino predstavim: sem Andrej, Škofja Loka, nimam plovila, bil na ruti, z Dejanom (led_si), blo je odlično..
..drugač pa kolesar, motorist, planinc....velik je tega.....smo v kontaktu..lp
NESPOSOBNI SO SPOSOBNI ONESPOSOBITI SPOSOBNE!!!
pozdrav
Da se še jaz predstavim. Torej ime mi je Tea, prihajam iz Zasavja, v jadranje pa sem se zaljubila verjeti ali ne ob J obali UK, natančneje okolica Brightona.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
- Marjan Tomki
- Admiral
Želim vama dobro barko pod nogami, dobro morje in veter - in seveda tudi dobro družbo pri tem 
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Intro
Pozdravljeni
Že nekaj časa spremljam ta forum, vendar sem bil v ilegali, ker (še) nimam ne čolna ne znanja da bi kaj pametnega povedal
ali vprašal. Me pa zadeva hudo veseli in je prišel čas, da dobim vsaj prvo, ker ribe z obale več ne bom lovil
Drugače sem izkušen veslač na maestralu z občasno delujočim motorjem, če kdo ve kak je to ko doma vse dela, na morju pa...
Aja, sem iz celjskega konca (tam kjer polnijo zelene piksne). Zdaj pa šibam nekaj vprašat
Lp,
Grega
Že nekaj časa spremljam ta forum, vendar sem bil v ilegali, ker (še) nimam ne čolna ne znanja da bi kaj pametnega povedal
ali vprašal. Me pa zadeva hudo veseli in je prišel čas, da dobim vsaj prvo, ker ribe z obale več ne bom lovil
Drugače sem izkušen veslač na maestralu z občasno delujočim motorjem, če kdo ve kak je to ko doma vse dela, na morju pa...
Aja, sem iz celjskega konca (tam kjer polnijo zelene piksne). Zdaj pa šibam nekaj vprašat
Lp,
Grega
- Marjan Tomki
- Admiral
Odlična predstavitevNitro napisal/-a:...
...
(Jaz niti slučajno ne znam napisati tako jedrnate
Correct me if I am wrong, please.
Pozdrav!
Lep pozdrav morjeplovski druščini iz Maribora.
Sem letnik '73, ki s svojo družinico veliko vikendov in poletni dopust zadnjih nekaj let preživlja v Ankaranu. Ker se je predvsem šeficama zaluštalo čolnička, bomo aktivirali Beograda Spoert II s T18 in počasi ter previdno začeli nabirati navtične izkušnje.
Sem letnik '73, ki s svojo družinico veliko vikendov in poletni dopust zadnjih nekaj let preživlja v Ankaranu. Ker se je predvsem šeficama zaluštalo čolnička, bomo aktivirali Beograda Spoert II s T18 in počasi ter previdno začeli nabirati navtične izkušnje.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov