Novi člani se predstavijo...

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

Wisdom

Pozdrav!

OdgovorNapisal/-a Wisdom » Če Avg 01, 2013 17:32

Hoj! :D

Z navtiko se ukvarjam 11 let, prvi čoln je bil kliček z T-18, sedaj pa imam že sedmo leto fishermana Torpedine 450 z Magnum IV dvotaktnim motorjem. Več ali manj plujemo po šibeniškem in zadrskem arhipelagu do Kornatov in Dugega otoka.

V prostem času se ukvarjam z elektroniko, računalništvom in radioamaterstvom.

Mirno morje vsem in čim manj "šraufarije".
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Če Avg 01, 2013 19:50

Dobrodošel! Tako, kot tudi vsi ostali, novi člani.
Želim vam mirno morje in veliko strpnosti, da boste shajali z nami, na tem forumu. :D
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Če Avg 01, 2013 20:34

kr en napisal/-a:Dobrodošel! Tako, kot tudi vsi ostali, novi člani.
Želim vam mirno morje in veliko strpnosti, da boste shajali z nami, na tem forumu. :D

Ejga kr en, zgubljaš ostrino, kar popuščaš!

A se staraš?

No vsem tanovim morjeplovcem pa LP.

Pa da ga ne boste kaj preveč pokal. Trenutno imamo probleme s sekreti v temi WC pušča in moramo opravljat biološke potrebe na drugih temah.

LP

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Nitro
Poddesetnik

OdgovorNapisal/-a Nitro » Če Avg 01, 2013 21:11

Marjan Tomki napisal/-a:
Nitro napisal/-a:...

Drugače sem izkušen veslač na maestralu z občasno delujočim motorjem, če kdo ve kak je to ko doma vse dela, na morju pa...

...
Odlična predstavitev :wink:
(Jaz niti slučajno ne znam napisati tako jedrnate :oops: )

Marjan, saj jaz tudi ne dokler ne spijem enga zelenca in 3x premečem stavke predno objavim :D
Tak da ko pridem na 6k postov in dam za večerjo bomo najbrž že tolko stari da bomo na tekoči hrani :P
rjavolasa skipperka
Viceadmiral
Kraj: LJUBLJANA

OdgovorNapisal/-a rjavolasa skipperka » Pe Avg 02, 2013 09:52

Lep pozdravček in dobrodošli še z moje strani :)
Bouges Alea
Naddesetnik

Ninina polovica

OdgovorNapisal/-a Bouges Alea » Pe Avg 09, 2013 18:33

Pozdravljeni morjeplovci!

Končno sem zbral pogum in se prijavil še sam. Moja žena že dlje časa pluje po forumu pod imenom Bouges Nina. Zanima me vse, kar zanima njo. Ok, zdaj ne gleda več kar pišem :wink:.
Moje ime je Damjan in plujem na jadrnici z imenom Alea, vse ostalo je že nekje napisano. Poleg jadranja me zanima tudi ribolov. Za vreme skrbi Nina. Včasih tudi takole: :evil: .
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Pe Avg 09, 2013 18:51

Dobrodošel - in dobro morje in veter želim!
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
habibi Vll
Admiral
Kraj: LJ.Vižmarje

Re: Ninina polovica

OdgovorNapisal/-a habibi Vll » So Avg 10, 2013 09:10

Bouges Alea napisal/-a:Pozdravljeni morjeplovci!

Končno sem zbral pogum in se prijavil še sam. Moja žena že dlje časa pluje po forumu pod imenom Bouges Nina. Zanima me vse, kar zanima njo. Ok, zdaj ne gleda več kar pišem :wink:.
Moje ime je Damjan in plujem na jadrnici z imenom Alea, vse ostalo je že nekje napisano. Poleg jadranja me zanima tudi ribolov. Za vreme skrbi Nina. Včasih tudi takole: :evil: .

Dobrodošel,ena štanga z rjuho več v ekipi,pa dober veter in val vpremec :lol: :lol:
mašinfirer
morjetonec
Poddesetnik

PREDSTAVITEV

OdgovorNapisal/-a morjetonec » Če Avg 15, 2013 12:38

Evo, tudi jaz sem nov na forumu. Trenutno sicer (še) nimam konkretnega plovila, vsekakor pa iščem priložnost, da to spremenim. Živim zelo blizu Italije, zato velikokrat "skočim" do morja. Na daljši dopust pa grem najraje na otok Cres, na katerega me vežejo lepi spomini iz otroštva, saj tam redno dopustujemo. Želja za prvo plovilo: spodoben gumenjak (cca 5 m) s prikolico ter zanesljivim motorjem (25-60km). Lep pozdrav vsem morjeplovcem!
Uporabniški avatar
habibi Vll
Admiral

Re: PREDSTAVITEV

OdgovorNapisal/-a habibi Vll » Če Avg 15, 2013 13:33

morjetonec napisal/-a:Evo, tudi jaz sem nov na forumu. Trenutno sicer (še) nimam konkretnega plovila, vsekakor pa iščem priložnost, da to spremenim. Živim zelo blizu Italije, zato velikokrat "skočim" do morja. Na daljši dopust pa grem najraje na otok Cres, na katerega me vežejo lepi spomini iz otroštva, saj tam redno dopustujemo. Želja za prvo plovilo: spodoben gumenjak (cca 5 m) s prikolico ter zanesljivim motorjem (25-60km). Lep pozdrav vsem morjeplovcem!

Bravo,zdej pa ne vrži flinte u koruzo,kmalu te pričakujemo z primerno fotko o nabavi plovnega objekta :wink: :lol:
mašinfirer
Sved
Poddesetnik

Pozdrav novega člana!

OdgovorNapisal/-a Sved » To Avg 20, 2013 21:42

Lep pozdrav vsem prijateljem morja in plovil!

Tudi jaz že nekaj časa spremljam forum in nabiram uporabne informacije, sedaj sem se pa končno tudi registriral. Dolga leta sem bil uporabnik T4, zadnja leta pa je naša družinica presedljala na 4m gumico Marinar z Yamaho 30. Vozimo pa se v glavnem po paškem zalivu.
Uporabniški avatar
habibi Vll
Admiral

OdgovorNapisal/-a habibi Vll » To Avg 20, 2013 21:58

No vidiš pa si prebil led :D Kar tako naprej.Uuu Paški zaliv pa poznam k svoj žep :lol: Kampiral sem na Sv.Duhu 23 let in vsako leto se sedaj vračam mal obiskat staro druščino.Če pa si se kaj potikal tam okoli ni hudič da nisi mogoče opazil tudi moj škaf :wink:
mašinfirer
Uporabniški avatar
skiper1
Kontraadmiral
Kraj: Velenje - Krk

OdgovorNapisal/-a skiper1 » Pe Avg 23, 2013 13:23

Pozdravljen Sved 8)
Morje da in morje vzame.
Uporabniški avatar
sh-e
Poročnik fregate
Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a sh-e » To Sep 03, 2013 19:09

Lep pozdrav!

Evo, kot čista navtična novinka sem se prijavila na forum, kjer vidim, da bom zagotovo našla pomoč (tako ali drugačno), ko jo bom potrebovala.

Po postih sodeč nekaj članov poznam (v živo), pa vendar ne iz navtike :) vsekakor pa res VSE lepo pozdravljam za začetek!
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » To Sep 03, 2013 19:23

sh-e napisal/-a:Lep pozdrav!

Evo, kot čista navtična novinka sem se prijavila na forum, kjer vidim, da bom zagotovo našla pomoč (tako ali drugačno), ko jo bom potrebovala.

Po postih sodeč nekaj članov poznam (v živo), pa vendar ne iz navtike :) vsekakor pa res VSE lepo pozdravljam za začetek!

Saj vse razumem ampak tisto, drugačno, me pa žre!

Sicer pa iz MB v LJ ni tako daleč, če bom edini, ki ti bo lahko pomagal.

Slika

LP in dobrodošla.

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov