723, Grgur
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
723, Grgur
Pogled iz bunkerja na otoku ... na otok ...

Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Je res kot pravi MitjaP, sem popolnoma kiksnil, jaz sem bil na Golem!!!
Tole pa pije vodo ja, gledamo drugam in smo na drugem otoku.
Se pravi smo na Grguru v enem od porušenih objektov na desni, ko vpluješ. Kar se vidi na sliki je še vedno Grgur, kot praviš, v ozadju tisto visoko je kar Velebit severno od Senja. Prvić je takoj za tem rtom Grgura na desni... Vse ostalo pa bo Krk, levo Stara Baška, pogled je pa točno proti Baški, ki pa je malenkost skrita za hribom... Bo ane?
Tole pa pije vodo ja, gledamo drugam in smo na drugem otoku.
Se pravi smo na Grguru v enem od porušenih objektov na desni, ko vpluješ. Kar se vidi na sliki je še vedno Grgur, kot praviš, v ozadju tisto visoko je kar Velebit severno od Senja. Prvić je takoj za tem rtom Grgura na desni... Vse ostalo pa bo Krk, levo Stara Baška, pogled je pa točno proti Baški, ki pa je malenkost skrita za hribom... Bo ane?
tomaz_slo napisal/-a:Pozejdon napisal/-a:Mal sem zaj... in bil prehiter. Kren je prav namignil. Slikano je pa iz bunkerja malo naprej od elektro bajte.
Vse mi je šlo skupaj, samo okna v bunkerjih na Grgurju so bolj pravokotne in ne toliko kvadratne oblike, kolikor se jaz spomnim..
Še enkrat poglej! Če ne vidiš, daj monitor malo bolj na svetlo... Okna spodaj sploh ni, to je senca od strehe bajte!!!
Tole so z lahkoto vhodna vrata in ne samo lina... Bi tudi prej rekel, da so...
Ker vas očitno večina ne vidi fore na sliki, sem jo malo obdelal na hitro v PS, tako da sem zmanjšal kontrast in malo posvetlil temne dele...
Torej spodaj črno kar se vidi ni zid, temveč senca od strehe, ki je padla na tla in slučajno tako izgleda... Lina je pa hudimano pravokotna, pokončna, najverjetneje vrata do tal...

Ker vas očitno večina ne vidi fore na sliki, sem jo malo obdelal na hitro v PS, tako da sem zmanjšal kontrast in malo posvetlil temne dele...
Torej spodaj črno kar se vidi ni zid, temveč senca od strehe, ki je padla na tla in slučajno tako izgleda... Lina je pa hudimano pravokotna, pokončna, najverjetneje vrata do tal...

Bo kar šic lina
Odprtina je kvadratna velikosti cca. 30x 30cm
Slikano je pa iz desne odprtine tako, da tudi senca štima.
Na drugi sliki, ki pa je posneta iz drugega zornega kota se v ozadju lepo vidita otok Cres in in Plavnik.

Odprtina je kvadratna velikosti cca. 30x 30cm
Slikano je pa iz desne odprtine tako, da tudi senca štima.
Na drugi sliki, ki pa je posneta iz drugega zornega kota se v ozadju lepo vidita otok Cres in in Plavnik.

Pozejdon,
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost