Ker nočem, da bi zvenelo kot reklama (nisem zastopnik), pripenjam link, kjer naj bi govorili o prednostih:
http://www.youtube.com/watch?v=kHPECxR2oqs
Ali kdo kaj ve o tem? Ali to deluje, ali je zopet ena v vrsti nateg...? Ali to lahko škoduje motorju na dolgi rok?
Zmanjšanje porabe & obrabe
Moderatorji: moderator2, moderator
Pred kakimi dvemi leti sem bil nekaj dni z ljudmi iz Schaeffer rafinerije. Ogromno govora je bilo ravno o tem kaj naredi izdelek "učinkovit", najsigabodi olje ali pa gorivo. Torej tudi razni dodatki stremijo k temu, da je izdelek učinkovit. Pod učinkovit imam v mislih, da so performanci cimboljši in ćimmanj negativnih vplivov recimo goriva na črpalke, šobe, instalacije....
Na podlagi tega že dve leti gojim idejo kako bi to prenesel na navtiko in s tem pomagal preprečiti marsikumu marsikateri problem.
Vendar pa manjka še nekaj tisočakov za dokončanje. Investors welcome
Bom pa ob priliki napisal kaj več o tem kaj anredi gorivo učinkovito, seveda na podlagi Schaefferjevih inžinirjev, saj jaz o tem nimam pojma oziroma imam samo teorijo.
Na podlagi tega že dve leti gojim idejo kako bi to prenesel na navtiko in s tem pomagal preprečiti marsikumu marsikateri problem.
Vendar pa manjka še nekaj tisočakov za dokončanje. Investors welcome
Bom pa ob priliki napisal kaj več o tem kaj anredi gorivo učinkovito, seveda na podlagi Schaefferjevih inžinirjev, saj jaz o tem nimam pojma oziroma imam samo teorijo.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
V bistvu ne lažejo ampak obračajo besede. Tudi navadno sončnično olje zmanjšuje obrabo delov(bolje kot brez olja v motorju), dodatki gorivu pa zmanjšujejo porabo, ker če dodaš v 100l rezervoar 1 l aditiva je goriva samo 99l. Torej je vse res z nekim predznakom! Osebno mislim da najboljše in funkcionalne dodatke in patente pokupijo naftni lobiji in jih arhivirajo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti