BoatSlip !!!
Moderatorji: moderator2, moderator
Kis iz ene ali dveh bark ni problem...
Kis iz vseh bark v marini, pa zna bit že malce zoperna stvar...
Kot tudi plahta na parih barkah gre...
ampak na vsaki v marini....ko je na njej ni problem, ko pa tista plahta visi pod vodo,ali nagrmadena ob pomol, pa ni videti prav lepo...
Je pa stvar sigurno uporabna, časovno pa bo pokazal čas...
Kis iz vseh bark v marini, pa zna bit že malce zoperna stvar...
Kot tudi plahta na parih barkah gre...
ampak na vsaki v marini....ko je na njej ni problem, ko pa tista plahta visi pod vodo,ali nagrmadena ob pomol, pa ni videti prav lepo...
Je pa stvar sigurno uporabna, časovno pa bo pokazal čas...

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Voda prihaja redno, in to večinoma deževnica, razen če imaš kje počenga.
Tudi če pustiš sladko vodo not, se ne obrašča, če je pa slana pa tudi težko, ker ni svetlobe in cirkulacije sveže vode.
Jaz sem jo spomladi dal ven in jim naročil, da naj je nič ne perejo, in je niso.
Barka je bila popolnoma čista spodaj, kot da nebi bila v vodi.
Skratka če vzameš v zakup malo jebanja glede montaže in demontaže potem je vsekakor odlična stvar.
Ampak po mojih ugotovitvah se še bolje obnese če to uporabljaš v kombinaciji z valovim in polančevim AF-jem, da ti ni treba vleči vsake 14 dni gor.
Jaz sem v marcu pobarval barko, in do sedaj nimam gor niti ene travice, kaj šele školjkice, slip bom pa navlekel samo čez zimo.
Prej ko sem imel hempla je bil čoln po 3 tednih poraščen in že smo slipali za 14 dni
Tudi če pustiš sladko vodo not, se ne obrašča, če je pa slana pa tudi težko, ker ni svetlobe in cirkulacije sveže vode.
Jaz sem jo spomladi dal ven in jim naročil, da naj je nič ne perejo, in je niso.
Barka je bila popolnoma čista spodaj, kot da nebi bila v vodi.
Skratka če vzameš v zakup malo jebanja glede montaže in demontaže potem je vsekakor odlična stvar.
Ampak po mojih ugotovitvah se še bolje obnese če to uporabljaš v kombinaciji z valovim in polančevim AF-jem, da ti ni treba vleči vsake 14 dni gor.
Jaz sem v marcu pobarval barko, in do sedaj nimam gor niti ene travice, kaj šele školjkice, slip bom pa navlekel samo čez zimo.
Prej ko sem imel hempla je bil čoln po 3 tednih poraščen in že smo slipali za 14 dni
Jaz sem se kar odpovedal slipu. Sicer funkcionira odlično, ampak z montažo in demontažo (jadrnica) pa je kar velika jeba. Nimaš pravega prostora v marini, ker so barke nabite ena na drugo, napoti so muringi,........ Tako sem se odločil, ko sem enkrat sosedu v marini pomagal pri montaži slipa.
Sem pa lani napacal gor valov antifoling, po dveh sezonah barka čista. Nekaj školjkic na vodni liniji. Na trupu se napravi nakakšna sluz, potegneš z roko, kot bi brisal prah v dnevni sobi. Elisa, ki je nisem zaščitil, pa je bila ena sama kepa raznih morskih živali in rastlin (nisem niti vedel, da imamo v Jadranu tako pestro floro in favno). Prej sem imel Hemplov samopolirni antifoling, pa je po eni sezoni bila barka kot botanični vrt. Računam, da bom z istim antifolingom preživel še tretjo sezono
Sem pa lani napacal gor valov antifoling, po dveh sezonah barka čista. Nekaj školjkic na vodni liniji. Na trupu se napravi nakakšna sluz, potegneš z roko, kot bi brisal prah v dnevni sobi. Elisa, ki je nisem zaščitil, pa je bila ena sama kepa raznih morskih živali in rastlin (nisem niti vedel, da imamo v Jadranu tako pestro floro in favno). Prej sem imel Hemplov samopolirni antifoling, pa je po eni sezoni bila barka kot botanični vrt. Računam, da bom z istim antifolingom preživel še tretjo sezono
Re: BoatSlip !!!
Še kakšno mnenje od koga ki uporablja zadevo?
Hvala.
Hvala.
-
matejofski
- Viceadmiral
Mi smo ga uporabljali na prejšnji barki in mi je ostal - kupca ni zanimal. Na voljo za dobro ceno, narejen za mere barke Elan 707
Skupaj s črpalko 
LP, Matej
LP, Matej
SeaHub - Nikoli sami na morju
- markopr1
- Poročnik fregate
- Kraj: Slovenske Konjice - Funtana
uporabljam ga tri sezone na E38 tako, da ga med letom navlečem 2 do 3 krat in čez zimo do pomladi je nataknjen. z montažo ni težav, je pa edino malo več pucanja spomladi. med tem sem opazil 2 luknjici, ki sem jih enostavno zaflikal. seveda barke med tem časom nisem dvigoval in samopolirnega AF ni več. kis pa uporabim enkran čez leto. zadeva več kot učinkovita.
Mogoče kdo ve če je še možno kupiti to zadevo?
Hvala.
Hvala.
Nekdo prodaja na bolhi. Naslov oglasa je “slip / plašč za zaščito plovila”.
MKN napisal/-a:Nekdo prodaja na bolhi. Naslov oglasa je “slip / plašč za zaščito plovila”.
Hvala, gre za rabljeno zadevo, kar ni problem, velikost ne ustreza... Novih pa ne delajo več?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost