Zanimivi linki, video posnetki in slike
Moderatorji: moderator2, moderator
-
navtik_borut
- Admiral
-
navtik_borut
- Admiral
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Omišalj
Google map...
Google map...
-
navtik_borut
- Admiral
navtik_borut napisal/-a:A mi ve kdo povedat kje je tole? https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 3025_o.jpg
Hvala
S te fotke mi je zanimivo to, da zadnje 4 vrste privezanih bark nimajo pomola. Hodijo gor pa dol s pomožnimi čolnički?
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
pajer1 napisal/-a:navtik_borut napisal/-a:A mi ve kdo povedat kje je tole? https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 3025_o.jpg
Hvala
S te fotke mi je zanimivo to, da zadnje 4 vrste privezanih bark nimajo pomola. Hodijo gor pa dol s pomožnimi čolnički?
LP
.
Jap... 4vezi, spredi dva muringa zadi namest pomola 2 muringa... Kakor ti rečeš takle mamo/majo
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
-
_commandos_
- Štabni vodnik
http://www.theverge.com/2013/11/19/5122432/bob-dylan-like-a-rolling-stone-interactive-video
Poglejte ta Dylanov spot, ki ga je pustil ob 50-ti obletnici komada »Like a Rolling Stone«
Ko odprete screen je na levi stran gumb z katerim se lahko pomikaš med različnimi »verzijami« spota.
Poglejte ta Dylanov spot, ki ga je pustil ob 50-ti obletnici komada »Like a Rolling Stone«
Ko odprete screen je na levi stran gumb z katerim se lahko pomikaš med različnimi »verzijami« spota.
-
navtik_borut
- Admiral
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Francois Gissy 285 km/h s kolesom - ampak z dodanim raketnim pogonom.
Po mojem je v drugi kategoriji kot svetovni rekord Nizozemca Freda Rompelberga ki je na slanih ravnicah Bonnevilla v zavetrju posebej za to prirejenega vozila s pomočjo lastne moči vzdrževal hitrost 268,8 kilometra na uro. Zavetrje gor ali dol, vseeno je druga zgodba.
Klik na sliko za povezavo na zgodbo -in posnetke - o obeh...
Zanimivo pa je...
Po mojem je v drugi kategoriji kot svetovni rekord Nizozemca Freda Rompelberga ki je na slanih ravnicah Bonnevilla v zavetrju posebej za to prirejenega vozila s pomočjo lastne moči vzdrževal hitrost 268,8 kilometra na uro. Zavetrje gor ali dol, vseeno je druga zgodba.
Klik na sliko za povezavo na zgodbo -in posnetke - o obeh...
Zanimivo pa je...
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Se bom poskusil malo poboljšati.
Ampak ne preveč - nekaj tradicije v to smer na forumu obstaja;
Ampak ne preveč - nekaj tradicije v to smer na forumu obstaja;
- tema kolesarska potepanja Morjeplovcev
tema skok iz vesolja
nekaj svarilnih posnetkov nesreč na cesti v ruski zimi v tejle temi
pa še se najde....
Correct me if I am wrong, please.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c8zTHS9r6E4
So ga prepričali da gre na bungee.....................
So ga prepričali da gre na bungee.....................
Lp,Peter
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti