Januarsko srečanje
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Januarsko srečanje
.
.
Dobil sem tole sporočilo.
Živjo Pajer 1.
A je možno v program januarskega srečanja uvrstiti tudi predavanje Herona o dvakratnim prečkanju Atlantika. Mislim, da bi to bilo za marsikoga zanimivo predavanje.
Jaz sem govoril z njim in pravi, da mu ne bi bilo odveč. Potrebno bi bilo dobiti le prostor in nek projektor za slike iz računalnika.
Hvala za odgovor in lp
Odgovoril sem takole:
Taka predavanja so dobrodošla in super, da nam bo Heron to predstavil.
Prostor se bo dobil, oprema tudi, tu ni težav. Odločit bi se morali samo za lokacijo.
Zadnje srečanje je bilo v LJ in po eni logiki, se lokacije menja. Ker bi bilo verjetno veliko odziva glede na temo, bo treba hitro ukrepat. Bom poslal malo poizvedovanja in se dogovorimo.
LP
Termin je drugi četrtek (9.1.2014) v januarju. Ali kdo prevzame organizacijo. Če jo jaz potem bo srečanje v LJ.
Zdaj pa predlogi!
LP
.
.
Dobil sem tole sporočilo.
Živjo Pajer 1.
A je možno v program januarskega srečanja uvrstiti tudi predavanje Herona o dvakratnim prečkanju Atlantika. Mislim, da bi to bilo za marsikoga zanimivo predavanje.
Jaz sem govoril z njim in pravi, da mu ne bi bilo odveč. Potrebno bi bilo dobiti le prostor in nek projektor za slike iz računalnika.
Hvala za odgovor in lp
Odgovoril sem takole:
Taka predavanja so dobrodošla in super, da nam bo Heron to predstavil.
Prostor se bo dobil, oprema tudi, tu ni težav. Odločit bi se morali samo za lokacijo.
Zadnje srečanje je bilo v LJ in po eni logiki, se lokacije menja. Ker bi bilo verjetno veliko odziva glede na temo, bo treba hitro ukrepat. Bom poslal malo poizvedovanja in se dogovorimo.
LP
Termin je drugi četrtek (9.1.2014) v januarju. Ali kdo prevzame organizacijo. Če jo jaz potem bo srečanje v LJ.
Zdaj pa predlogi!
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
-
rjavolasa skipperka
- Viceadmiral
- Kraj: LJUBLJANA
Živjo
Že kar nekaj časa premišljujem, da prevzamem organizacijo za januarsko srečanje. Danes pa je pa padla odločitev, da jo izpeljem od začetka do konca seveda, če se strinjate..
Srečanje bi bilo v okolici LJ in sicer pri prijateljici Tini, ki je bila z menoj na decembrskem srečanju pri Jurmanu
Tam nismo omejeni niti s prostorom niti s številom oseb, saj bomo sami v baru
Že kar nekaj časa premišljujem, da prevzamem organizacijo za januarsko srečanje. Danes pa je pa padla odločitev, da jo izpeljem od začetka do konca seveda, če se strinjate..
Srečanje bi bilo v okolici LJ in sicer pri prijateljici Tini, ki je bila z menoj na decembrskem srečanju pri Jurmanu
Tam nismo omejeni niti s prostorom niti s številom oseb, saj bomo sami v baru
Nazadnje spremenil rjavolasa skipperka, dne Sr Dec 18, 2013 17:17, skupaj popravljeno 2 krat.
Marina Zagorje.
Zdej bo pa sranje.
50 udeležencev, 50 lokacij.
Gameljne so bile v redu, le malo smo se drenjali že lani. Odvisno od števila udeležencev. Radeče nudijo vse, so pa kak kilometer dlje
Posebej za Polanca.
Če ne bo kaj drastičnega, Lauda-air pripelje Zasavce kamorkoli. Pilot je v januarju abstinent
Ajga Gorenjci, zakaj pa nas siva pot enkrat ne bi peljala na Gorenjsko?
Nč. Že vidim. Pr Jelen bomo spet.
Zdej bo pa sranje.
Gameljne so bile v redu, le malo smo se drenjali že lani. Odvisno od števila udeležencev. Radeče nudijo vse, so pa kak kilometer dlje
Če ne bo kaj drastičnega, Lauda-air pripelje Zasavce kamorkoli. Pilot je v januarju abstinent
Ajga Gorenjci, zakaj pa nas siva pot enkrat ne bi peljala na Gorenjsko?
Nč. Že vidim. Pr Jelen bomo spet.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
.
Tale lokacija Radeče se mi zdi zelo primerna. Prostor velik, tudi po kubaturi bo boljša klima zaradi visokega stropa,, verjetno bomo sami morjeplovci, oprema za predavanje je že tam, projekcija 3x4m, ozvočenje, ...
Še nekaj se mi zdi zelo pomembno!
Tudi slučajno ne smemo podcenjevat morjeplovca g. herona, ki nam bo predaval svoje avanture, izkušnje, poglede, anekdote..... Tega bo sigurno za dve uri in več. Človeku pripada prostor, zrak, da bo lahko "2 x prečkal Atlantik".
Nekje na pol klopi ne mislim sedet s pol riti in trpet.
LP
.
Tale lokacija Radeče se mi zdi zelo primerna. Prostor velik, tudi po kubaturi bo boljša klima zaradi visokega stropa,, verjetno bomo sami morjeplovci, oprema za predavanje je že tam, projekcija 3x4m, ozvočenje, ...
Še nekaj se mi zdi zelo pomembno!
Tudi slučajno ne smemo podcenjevat morjeplovca g. herona, ki nam bo predaval svoje avanture, izkušnje, poglede, anekdote..... Tega bo sigurno za dve uri in več. Človeku pripada prostor, zrak, da bo lahko "2 x prečkal Atlantik".
Nekje na pol klopi ne mislim sedet s pol riti in trpet.
LP
.
pajer 1
-
rjavolasa skipperka
- Viceadmiral
- Kraj: LJUBLJANA
vozni red 7.1.2014 :
letališče Jožeta Golobučnika Zagorje ob Savi 17:45
letališče spufanih knapov Trbovlje 18:00
Auher airport Hrastnik 18:15
Heathrow Zidani most 18:30
papirna steza Radeče pristanek 18:45
karte v predprodaji na : www.pijani-piloti.kom
ŠTEVILO STOJIŠČ OMEJENO !