Nekdo obstaja, ki bo pomagal!

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

Nekdo obstaja, ki bo pomagal!

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Pe Maj 16, 2014 11:49

.
Dobil po mailu in je prošnja. Morda morjeplovci lahko kaj pomagamo.
Ajde široko srce morjeplovcev, kdo pozna, lahko pomaga?

MAMICA POTREBUJE LE KONTAKT

Pošiljam vam pismo mamice,če ji lahko kdo pomaga z nasvetom. Lahko ji pišete na njen mail andrejagalun83@gmail.com [1] , ali jo pokličete na
telefon: 040 234 177

" Sem mamica 3,5 letne hčerke Lare, ki se že od lanskega novembra zdravi za nevroblastomom. Za nama je že vsa kemoterapija, operacija, presaditev kostnega mozga, a čaka naju še ponovna operacija, a to bodo izvedli na neki kliniki v Londonu, za tem naju čakajo še obsevanja.

Na vas se obračam v upanju, če mi lahko pomagate priti v stik s kakšnim od staršev, ki se je že srečal s tako diagnozo oz. da je bil otrok tudi operiran v Londonu. Ravno danes sem izvedela, da je zdravnik operacijo potrdil v mesecu juliju. Na začetku mi je bilo rečeno, da bova v London imele spremstvo z zdravnikom, a sedaj to zaradi recesije odpade, kar pomeni da greva sami. Malce me je strah, pa še angleško zelo slabo govorim. No, skratka obračam se na vas, če mi lahko posredujete kakšen kontakt.

Že vnaprej najlepša hvala za vaš trud.

Mamica Andreja"
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Uporabniški avatar
pešekan
Admiral
Kraj: ilirska bistrica

OdgovorNapisal/-a pešekan » Pe Maj 16, 2014 12:53

Sem posredoval še 20 drugim, morda se bo kdo našel ....
Rok-11
Admiral
Kraj: Ljubljana, Ribiška vasica - It.

OdgovorNapisal/-a Rok-11 » Pe Maj 16, 2014 13:02

Ker sem precej blizu tem zadevam moram povedati, da smo tole posredovali naprej že pred precej časa - pa je bilo že takrat nerelevantno.
Mislim da bo že vsaj kakšno leto nazaj.

Je pa lepo, da se najdemo ljudje pripravljeni pomagat. Sigurno bo še dosti priložnosti.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov