Ustavljanje/preverjanje gumnjaka s strani policije
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Ustavljanje/preverjanje gumnjaka s strani policije
Pozdravljeni,
Mene zanimajo vaše izkušnje? Koliko so vas dejansko policaji ustavljali/pregledovali dokumente gumenjakov. Možnost imam kupiti 3,6m gumenjak z 10KM motorjem brez možnosti registracije, seveda po ugodni ceni.
Vem, da je dobro da je registriran, itd...ampak če nimam možnosti...kako pogosto in kje so vas pregledovali?
Mene zanimajo vaše izkušnje? Koliko so vas dejansko policaji ustavljali/pregledovali dokumente gumenjakov. Možnost imam kupiti 3,6m gumenjak z 10KM motorjem brez možnosti registracije, seveda po ugodni ceni.
Vem, da je dobro da je registriran, itd...ampak če nimam možnosti...kako pogosto in kje so vas pregledovali?
Re: Ustavljanje/preverjanje gumnjaka s strani policije
avion napisal/-a:Pozdravljeni,
sem ti poslal zasebno sporočilo.
Re: Ustavljanje/preverjanje gumnjaka s strani policije
avion napisal/-a:Pozdravljeni,
Fant, ko bo pi.....ja se boš lahko celo življenje tepel po glavi in se spraševal zakaj, zakaj...
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
-
superpuntar
- Kapitan
Mene je HR Policija kontrolirala tudi na precej odročnih placih, pač delajo obhode in prečekirajo kaj se dogaja.
Vedite tudi to, da ob kontroli papirjev za čoln, ribolov, preverijo tudi kje si nastanjen oz. ali si prijavljen.
Kontrola je bila vedno prijateljska, sproščena, normalen postopek uradne osebe. Na koncu še kak nasvet za ribolov in nasvidenje.
Moj nasvet je: če hočeš miren dopust si uredi vse papirje!
Vedite tudi to, da ob kontroli papirjev za čoln, ribolov, preverijo tudi kje si nastanjen oz. ali si prijavljen.
Kontrola je bila vedno prijateljska, sproščena, normalen postopek uradne osebe. Na koncu še kak nasvet za ribolov in nasvidenje.
Moj nasvet je: če hočeš miren dopust si uredi vse papirje!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov