Novi člani se predstavijo...
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: novi član
Matejc napisal/-a:H2O napisal/-a:Moja prva sta bila dva taka konja![]()
H2O tole je 3,3 konjiča.... vrhunski moped...
stojalo ga pa zmaga
Lep pozdrav vsem
Lep pozdrav vsem. Že nekaj časa prebiram forum in predvsem iščem dobre potopise na podlagi katerih spoznavam lepote Jadrana.
Svoje barke nimam. Sva pa skupaj s prijateljem zadnjih nekaj let popolnoma predelala njegovega trimarana in počasi končno dobiva pravo obliko. (če bo kdaj res končan je še veliko vprašanje
)
Mirno morje vsem.
Svoje barke nimam. Sva pa skupaj s prijateljem zadnjih nekaj let popolnoma predelala njegovega trimarana in počasi končno dobiva pravo obliko. (če bo kdaj res končan je še veliko vprašanje
Mirno morje vsem.
Re: Lep pozdrav vsem
hudi napisal/-a:Lep pozdrav vsem. Že nekaj časa prebiram forum in predvsem iščem dobre potopise na podlagi katerih spoznavam lepote Jadrana.
Svoje barke nimam. Sva pa skupaj s prijateljem zadnjih nekaj let popolnoma predelala njegovega trimarana in počasi končno dobiva pravo obliko. (če bo kdaj res končan je še veliko vprašanje)
Mirno morje vsem.
Uf, si pa veliko povedal o sebi.
Pa vseeno dobrodošel.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
lp,
kriza je, kriza,
... zato sem šel letos na SUP.... sedaj veslam
ker se že dolgo nisem javil vsem bi rad naredil eno kratko anteko, oziroma bi vas rad vprašal za vaše mnenje glede moje teme katero sem odprl pred časom,..
http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... 417#214417
zanima me vsi ki spremljate to temo kaj bi vi naredili v primeru da najdete svoje plovilo registrirano in preurejeno na druge papirje?
prosim za vaše mnenje...
pa prijeteno plovbo vsem ki uživate na svojih barkah
kriza je, kriza,
... zato sem šel letos na SUP.... sedaj veslam
ker se že dolgo nisem javil vsem bi rad naredil eno kratko anteko, oziroma bi vas rad vprašal za vaše mnenje glede moje teme katero sem odprl pred časom,..
http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... 417#214417
zanima me vsi ki spremljate to temo kaj bi vi naredili v primeru da najdete svoje plovilo registrirano in preurejeno na druge papirje?
prosim za vaše mnenje...
pa prijeteno plovbo vsem ki uživate na svojih barkah
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
- habibi Vll
- Admiral
- habibi Vll
- Admiral
Kdo je na strani