Novi člani se predstavijo...
Moderatorji: moderator2, moderator
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Pozdravljeni!
Čas je, da se predstavim tudi jaz, ter ne da samo sprašujem ter gnjavim.
Sem s štajerske ter sem do sedaj urejal domovanje zadnja leta pa se že spogledoval z gumenjaki ter sanjaril o plovbi. Lansko zimo so se sanje uresničile , ter navkljub vsem opozorilom ter mnogo prebranih vaših komentarjev, da je čoln vsako leto prekratek mislil, da zame to ne velja.
In že mi je prekratek, že sanjam ter kujem nove načrte kako naprej. Tako, da sedaj zapuščam zložliv gumenjak 3.8m, ter prehajam na gumo s trdim dnom.
Nikoli ne reci nikoli samo vztrajaj!
Čas je, da se predstavim tudi jaz, ter ne da samo sprašujem ter gnjavim.
Sem s štajerske ter sem do sedaj urejal domovanje zadnja leta pa se že spogledoval z gumenjaki ter sanjaril o plovbi. Lansko zimo so se sanje uresničile , ter navkljub vsem opozorilom ter mnogo prebranih vaših komentarjev, da je čoln vsako leto prekratek mislil, da zame to ne velja.
In že mi je prekratek, že sanjam ter kujem nove načrte kako naprej. Tako, da sedaj zapuščam zložliv gumenjak 3.8m, ter prehajam na gumo s trdim dnom.
Nikoli ne reci nikoli samo vztrajaj!
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Sova dobrodošel med nami in seveda 60+
,primorc 84,kar tako naprej,veliko užitkov,kmalu boš za meter daljši
james.7, veliko vetra v rjuho,za ribolov boš kmalu moral podaljšat za meter ali dva,pa dobrodošel
plagiator,kar tako naprej,trdo dno je le trdo,da te ježi ne bodo pikal,upam,da se na naslednji ruti že kaj spoznamo,enako za vse otale

mašinfirer
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov