filtri klimatske hišne naprave
Moderatorji: moderator2, moderator
filtri klimatske hišne naprave
Ravnokar sem dobil predračun za 2 original filtra ( proti-alergijski encimski plazemski filter in filter plazemskega odstranjevanja neprijetnih vonjav) klimatske naprave v znesku 53.00 evro. Cena se mi zdi božjastna.
Glede na to, mi en filter deluje navidez tako kot navadni protimaščobni filter pri navadni kuhinjski napi, se sprašujem , če ni možno zamenjati takšne filtre za bistveno nižjo ceno.
Kakšen nasvet?
Glede na to, mi en filter deluje navidez tako kot navadni protimaščobni filter pri navadni kuhinjski napi, se sprašujem , če ni možno zamenjati takšne filtre za bistveno nižjo ceno.
Kakšen nasvet?
Re: filtri klimatske hišne naprave
obojan napisal/-a:Cena se mi zdi božjastna.
53€ se ti zdi božjastna cena? V primerjavi s cenami v navtiki je to drobiž
A si ziher, da jih je treba menjat in se jih ne da očistit?
weta napisal/-a:preberi kako se imenuje filter, in boš videl, da za tako zveneče, pomembne, strokovne izraze, tujke...je cena še ugodna, čeprav je v resnici čisto navaden papir ali oglje....pač marketing..
Saj ravno za to gre.
Ne rabim zadeve ki ima neko facy ime, ampak zadevo, ki bo služila svojemu namenu.
Ko sem gradil svojo prvo barko je bila zadeva pri lokalnem šlosarju tudi vsaj 30% dražja, ko sem povedal, da jo ranim za barko.
Pri teh filtrih je pa gotovo zadeva enaka.
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
Prezrači pa ne boš imel neprijetnih vonjav... kje si pa videl, da ti filter klime lahko odstrani neprijetne vonjave? To je vse namenjeno prodaji solate... kot tisti vtikač, ki zmanjšuje porabo električne energije...
Samo pomisli... če daš drek v škatlo in smrdi, potem pa zraven še filter za smrad a misliš, da bo v škatli kaj manj smrdelo?
Samo pomisli... če daš drek v škatlo in smrdi, potem pa zraven še filter za smrad a misliš, da bo v škatli kaj manj smrdelo?
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
-
Daki
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov