Že kmalu na začetku morjeplovskih dogodivščin sem hitro spoznal uporabnost in potrebo po skladiščnih prostorih pod palubo čolna. Problem s katerim pa sem se hitro soočil, pa je njihova napraktičnost, saj so skoraj vsi narejeni kot en prostor, kjer se vse stvari med seboj mešajo, prepletajo zapletajo...
Zato sem se odločil, da z lesenimi prekati ta prostor predelim na manjše ločene volumne, ki bodo omogočili, da imajo posamezne stvari kolikor toliko točno določeno mesto. Tako je v primeru, da iz prostora vzameš eno stvar, ostale stvari še vedno ostajajo na prejšnjih mestih.
Lanskoletne izkušnje so potrdile smiselnost tekšnih prekatov, saj je večino stvari dostopnih iz prve poteze, brez da bi premetal celoten predal.
Uh .. ! sem uspel prilepiti prvo sliko
Tako imam pa urejeno spredaj za vrvi in sidro
Še dodatno ob bočnih prostorih
In zaradi predvidenega potovanja z družino sem si omislil še dodatno površino ob volanski konzoli.
Prostora več, kot dovolj, vsako stvar lahko pospraviš na svoje mesto. Zaradi vgradnje polic nisem izvrtal niti ene luknje v poliester čolna.
Med vožnjo so seveda vse površine pokrite z blazinami, tako, da je ležalnih in spalnih površin dovolj.
Na sredini (temna deska) je original dvižna mizica, ki se po potrebi lahko postavil.
Lep pozdrav
Snezak