Kmalu bo tudi DAN MLADOSTI pa se bomo spet počutili mlade
35 let
Moderatorji: moderator2, moderator
35 let
Danes mineva 35 let od smrti J. B. TITA, za nekatere idol druge pa diktator

L.P Sundancer
Sam žal je šlosar in njegovi pobil veliko več civilistov kot okupatorskih vojakov..... pa nima smisla o tem. Vsak ima svoje menje in to spoštujem, ne želim pa da se to mnenje vsiljuje drugim
Aja, jaz ne maram nobenega diktatorja ne glede na barvo. Tudi ta ki je zdaj prišel na prostost bi bil rad diktator, pa mu k sreči ne bo uspelo....
Aja, jaz ne maram nobenega diktatorja ne glede na barvo. Tudi ta ki je zdaj prišel na prostost bi bil rad diktator, pa mu k sreči ne bo uspelo....
mirno morje
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Roman 1 napisal/-a:Sam žal je šlosar in njegovi pobil veliko več civilistov kot okupatorskih vojakov..... pa nima smisla o tem. Vsak ima svoje menje in to spoštujem, ne želim pa da se to mnenje vsiljuje drugim
O zgornjem - če bi - bi se bilo treba zakopati v podatke, jaz se nisem in zato nimam mnenja o tem.
Lani sem videl muzej 'štafete mladosti' in predvsem poučna so mi bila darila, poslana Titu takrat, ko sploh še ni bilo konec tiste vojne. Takrat je pomenil ljudem toliko, kot J.J. na koncu 'procesa proti četverici' in ob odhodu zadnjih enot JLA iz Slovenije.
Koliko je kateri od njiju zlorabil tisto zaupanje... je lahko za debato. In koliko je lahkovernost ljudi (vključno z mano zdaj) del tega, kar je tako zlorabo omogočilo.
In žal nisem dovolj lahkoveren, da bi kar upal, da J.J. ne bo uspelo biti diktator. To je podobno, kot - ne da bi kaj ukrenil - upati v lepšo prihodnost.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- johnny1300
- Viceadmiral
- Kraj: Straža
- Kontakt:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov