Grčija 2015
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
al napisal/-a:A to si kupoval od Adrie? 350eur ne? Daš še 100 zraven pa imaš celotedenski aranžma prek tur. agencije na Lefkadi (skupaj s to karto)
To sem seveda vedel, ampak žene ne morem dati na trajekt kot palubne potnice. Bi potem letos šel trikrat v Grčijo, prvič, zadnjič in nikoli več...
al napisal/-a:Minoan lines iz Trsta v Grčijo (Igoumenitsa, Patras) bo v juliju in avgustu vozil iz Ancone.
Torej Trst v času turistične sezone ukinjajo...
Sem pogledal na minoan.gr pa res ni v tem obdobju nobenega odhoda iz Trsta.
Mislim ,da se motiš.Problem je le avgust.Takrat pluje trajekt Evropa Link,ki pa nima možnosti kabine.
Končan ja prvi del Grčije2015.
Zaradi vremena je bilo plovbe samo en teden.
Končno je ostal čas za ogled podeželja kakšen kilometer v notranjost in za sprehod po razvalinah stare grčije.
pogled iz zaliva Petala,na sredini otok Oxia
otok Kalmos-zaliv Gerolimnionas
Delfi
jutri bo deževalo.... Mogoče 5 minut
slikice po marini
Zaradi vremena je bilo plovbe samo en teden.
Končno je ostal čas za ogled podeželja kakšen kilometer v notranjost in za sprehod po razvalinah stare grčije.
pogled iz zaliva Petala,na sredini otok Oxia
otok Kalmos-zaliv Gerolimnionas
Delfi
jutri bo deževalo.... Mogoče 5 minut
slikice po marini
- od kapitana zena
- Admiral
Se strinjam!
Ko sem šel proti Grčiji, sem od Viesta dalje plul ob italijanski obali. Tisto noč nisem zatisnil očesa, saj je alarm na radarju nenehno tulil. Sredi noči je bilo polno bark, od ribiških do tovornih in si plovbo brez radarja težko predstavljam.
Koliko sem pridobil s plovbo po toku težko rečem. Navsezadnje sem bil iz Izole do Brindisija v treh dneh in treh nočeh. Tako da bom naslednjič plul kar direkt, iz Lastova recimo.
No ko smo šli nazaj pa smo videli samo par trajektov in še te blizu grške obale.
Ko sem šel proti Grčiji, sem od Viesta dalje plul ob italijanski obali. Tisto noč nisem zatisnil očesa, saj je alarm na radarju nenehno tulil. Sredi noči je bilo polno bark, od ribiških do tovornih in si plovbo brez radarja težko predstavljam.
Koliko sem pridobil s plovbo po toku težko rečem. Navsezadnje sem bil iz Izole do Brindisija v treh dneh in treh nočeh. Tako da bom naslednjič plul kar direkt, iz Lastova recimo.
No ko smo šli nazaj pa smo videli samo par trajektov in še te blizu grške obale.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti