Puščanje Beograd sporta - lociranje poškodbe
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Puščanje Beograd sporta - lociranje poškodbe
Pozdravljeni,
imam gumenjaka Beograd Sport, ki ni preparel, guma je v več kot odličnem stanju. Nikakor mi ne uspe locirati morebitne poškodbe saj čoln po ca. 12 urah do polovice spusti. Ali ima kdo idejo kaj narediti, da bi našel predel, ki ga je potrebno popraviti. Čoln ne pušča po šivih, ventili so BP.
Hvala in lp, Luka
imam gumenjaka Beograd Sport, ki ni preparel, guma je v več kot odličnem stanju. Nikakor mi ne uspe locirati morebitne poškodbe saj čoln po ca. 12 urah do polovice spusti. Ali ima kdo idejo kaj narediti, da bi našel predel, ki ga je potrebno popraviti. Čoln ne pušča po šivih, ventili so BP.
Hvala in lp, Luka
Včasih so rekli, čopič in pa mazanje čolna z milnico, dokler ne opaziš mehurčka. Verjetno lahko lociraš vsaj stran čolna, ki pušča, ali pa celo katera komora od štirih ? Poglej, da kljub ohranjenosti ne manjka kje miniaturen košček gume in se vidi platno, sčasoma lahko tam začne puščati.
Tudi moj Bg Sport je kot nov, pa je vseeno na dveh mestih bila guma čisto malo ogluljena do platna in sem tam preventivno dal čez majhen košček gume iste barve kot čoln.
Tudi moj Bg Sport je kot nov, pa je vseeno na dveh mestih bila guma čisto malo ogluljena do platna in sem tam preventivno dal čez majhen košček gume iste barve kot čoln.
To je pa čudno, ponavadi je tako, da ko na eni strani napumpaš eno komoro, druge ne moreš več veliko dopumpati, tako je bilo pri vseh štirih takih čolnih, ki sem jih imel. Da bi pa preko ene komore napumpal cel čoln pa še nisem slišal. Ventile si dal verjetno nove, vsi pa tudi najbrž niso bili fuč ? Hm, da niso pregrade med posameznimi komorami fuč in se zrak kar preliva...ne vem...
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
minek napisal/-a:Gumijasta cev in dva "kamna", da jo pri tleh držita bo tudi dovolj.
==natega, podoben trik mislim da uporabljajo tudi vinarji.
Je pa za pomisliti, da je vsak kubični meter vode, nalite v čoln, tona in da to razriva tubuse - in ni nujno, da bo čoln prenesel sile od tega, zlasti če bi to delal, ko je na prikolici. Če je to na vodi, pa je čoln zalit do vrha, je ta sila izravnana s tlakom morja na zunanji strani čolna, na suhem pa ne.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti