nakum večje gumenjaka
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
nakum večje gumenjaka
Gumica 3,2m je postala premajhna za 4 člansko družino. razmišljam o nakupu večje. Zaradi prevoza na strehi sem omejen z težo sedaj imam gumenjak z trdim dnom in sem z njim zadovoljen. Zanima me kateri gumenjak z zložljivim dnom mi priporočate da ima dobre plovne lastnosti. Nanj bom dal 25KM motor.
Pozdravljen!
Čisto razumljivo, da se spogledujemo z zmeraj daljšimi čolni, da se pa spogleduješ ter sedlaš iz trdega dna na mehko pa ni najbolj posrečeno. V tem primeru boš kar nekaj izgubil, naj dodam, da sem občutil letošnje leto bistveno razliko, ko sem prešel iz YAMAHA 380S zložljivo dno vožen v pritlažniku na LOMACA 430 trdo dno res da na prikolici. Vendar odtehta marsikaj, da pa najdeš še na morju kakšnega domačina in ne potrebuješ neprestano vozit za sabo, si pa zadel terno!
Čisto razumljivo, da se spogledujemo z zmeraj daljšimi čolni, da se pa spogleduješ ter sedlaš iz trdega dna na mehko pa ni najbolj posrečeno. V tem primeru boš kar nekaj izgubil, naj dodam, da sem občutil letošnje leto bistveno razliko, ko sem prešel iz YAMAHA 380S zložljivo dno vožen v pritlažniku na LOMACA 430 trdo dno res da na prikolici. Vendar odtehta marsikaj, da pa najdeš še na morju kakšnega domačina in ne potrebuješ neprestano vozit za sabo, si pa zadel terno!
-
Daki
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti