Otroci na barki

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Sr Okt 28, 2015 14:15

Moji "otroci" pa že bolje krmarijo in pristajajo od mene :wink:
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Sr Okt 28, 2015 14:59

Moja bo pa "šofirala" takoj, ko naredijo aplikacijo za to na androidu :)
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Sr Okt 28, 2015 15:04

To je drugo Marchi, ti imaš hčerko. Moja sinova pa že od malega kar tekmujeta, kdo od njiju bo "šofiral" barko 8)
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Sr Okt 28, 2015 23:04

Moja je bla vcer stara 2 let pa voz moj avto pa parkingu + mobitelira in cacka po radiu.dobr da ne kadim;)se kake 2 let pa bom pircek pil na premcu;)
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Če Okt 29, 2015 08:59

Jaz tudi nikjer več ne pridem do volana. No, vsaj tankati mi še pustijo.
Uporabniški avatar
kasaudio
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kasaudio » Če Okt 29, 2015 10:06

Slika

Na Ranci... pristal in 1x poglisiral sem jaz. Ostalo junior. Lepo počasi se razume.
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Če Okt 29, 2015 10:31

Tako sta začela moja sinova, danes pa upravljata barko bolje od mene in sta še bolj zasvojena z navtiko, kot jaz 8)
Uporabniški avatar
kasaudio
Admiral

OdgovorNapisal/-a kasaudio » Če Okt 29, 2015 11:02

Tako sta začela moja sinova, danes pa upravljata barko bolje od mene in sta še bolj zasvojena z navtiko, kot jaz Cool

Kako pa si razdelita vloge? Mam sineka in hčerkico, pa je že zdaj precej jasno kdo bo nekoč šef na barki.

Navtika je sploh v (v primeru sinov, ki jih zasvoji) dober poligon za graditi osebnost - ni vse samo v vožnji čolna. Mali bo po korakih udeležen v celotnem procesu. Do dobrega in odgovornega navtičarja ga še precej milj čaka.
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Če Okt 29, 2015 11:15

kasaudio napisal/-a:Kako pa si razdelita vloge?

Tako da jaz skoraj ne pridem več na vrsto :wink:

Drugače sta pa že od malega navajena vseh opravil... privezovanja, pospravljanja bokobranov, pranja, poliranja... tudi pri slednjem sta bolj zagreta od mene... za barko jima ni nič pretežko... takšne mornarje si lahko vsak samo želi 8)
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Če Okt 29, 2015 18:48

Ja, imamo kar srečo, da so naši otroci tako navdušeni nad navtiko . Od mojega prijatelja sin samo sliši, da se vžge izvenkrmni motor, pa že začne jokati. Sam pa navdušen navtičar. Takle mamo.
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Če Okt 29, 2015 21:02

MicTic-a je nekoč skrbela Šola jadranja za izkušene jadralce, ki to še niso.

Letos v začetku avgusta sem pri Kaknu priplaval do jadrnice, na kateri je z nekaj prijatelji plul njegov starejši sin. Da je med tem bolj miren, je na jadrnici AIS in MiTic lahko vidi, kje je barka in kaj približno počne.

Sicer je zdaj star 19 let tudi njegov mlajši sin - in septembra enkrat me je vprašal, če lahko gremo v Bohinj na mini-12. Na koncu sta šla oba brata in še en prijatelj mlajšega, ki še nikoli ni jadral, ampak to zgodbo moram itak še napisati.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Če Okt 29, 2015 21:42

Jaz sem tud letos na Lavdari prplavu do prijateljeve barke ki ima dva sinova in dobil sparjen pir. Potem sem mu popravu hladilnik. En njegov sin je šofiru barko kot tavelik ubistvu pa je bil tamali, je pa imel s seboj tud prjatla, ubistvu sina od brata od fotra, ki pa mu dol visi navtika. Ta tip ki je tud bratranec od starejšega sina je šel potem domov ker ni hotu bit več na barki, jaz sem imel pa potem cel dopust mrzu pir pr fotru od tega tamlajšega brata od starejšega, ubistvu pa oba ful obvladata barko, fotr pa pije sam vodo, zdej tud mrzlo. Mama je tud fajn, čeprav ji ni glih za navtiko.
https://medisken.si
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Če Okt 29, 2015 22:42

8)
Uporabniški avatar
frikmusic
Admiral
Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a frikmusic » Pe Okt 30, 2015 06:09

gregor.n napisal/-a:Jaz sem tud letos na Lavdari prplavu do prijateljeve barke ki ima dva sinova in dobil sparjen pir. Potem sem mu popravu hladilnik. En njegov sin je šofiru barko kot tavelik ubistvu pa je bil tamali, je pa imel s seboj tud prjatla, ubistvu sina od brata od fotra, ki pa mu dol visi navtika. Ta tip ki je tud bratranec od starejšega sina je šel potem domov ker ni hotu bit več na barki, jaz sem imel pa potem cel dopust mrzu pir pr fotru od tega tamlajšega brata od starejšega, ubistvu pa oba ful obvladata barko, fotr pa pije sam vodo, zdej tud mrzlo. Mama je tud fajn, čeprav ji ni glih za navtiko.

:shock: :wink: pr"men maš mrzu pir v dobrem...

Frik
Frajtonerca je prava stvar...
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » Pe Okt 30, 2015 07:48

Moj pa misli samo kako bo kakšno pripeljal na barko ko ne bo nobenega.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov