Otroci na barki
Moderatorji: moderator2, moderator
Tako sta začela moja sinova, danes pa upravljata barko bolje od mene in sta še bolj zasvojena z navtiko, kot jaz Cool
Kako pa si razdelita vloge? Mam sineka in hčerkico, pa je že zdaj precej jasno kdo bo nekoč šef na barki.
Navtika je sploh v (v primeru sinov, ki jih zasvoji) dober poligon za graditi osebnost - ni vse samo v vožnji čolna. Mali bo po korakih udeležen v celotnem procesu. Do dobrega in odgovornega navtičarja ga še precej milj čaka.
kasaudio napisal/-a:Kako pa si razdelita vloge?
Tako da jaz skoraj ne pridem več na vrsto
Drugače sta pa že od malega navajena vseh opravil... privezovanja, pospravljanja bokobranov, pranja, poliranja... tudi pri slednjem sta bolj zagreta od mene... za barko jima ni nič pretežko... takšne mornarje si lahko vsak samo želi
-
Daki
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
MicTic-a je nekoč skrbela Šola jadranja za izkušene jadralce, ki to še niso.
Letos v začetku avgusta sem pri Kaknu priplaval do jadrnice, na kateri je z nekaj prijatelji plul njegov starejši sin. Da je med tem bolj miren, je na jadrnici AIS in MiTic lahko vidi, kje je barka in kaj približno počne.
Sicer je zdaj star 19 let tudi njegov mlajši sin - in septembra enkrat me je vprašal, če lahko gremo v Bohinj na mini-12. Na koncu sta šla oba brata in še en prijatelj mlajšega, ki še nikoli ni jadral, ampak to zgodbo moram itak še napisati.
Letos v začetku avgusta sem pri Kaknu priplaval do jadrnice, na kateri je z nekaj prijatelji plul njegov starejši sin. Da je med tem bolj miren, je na jadrnici AIS in MiTic lahko vidi, kje je barka in kaj približno počne.
Sicer je zdaj star 19 let tudi njegov mlajši sin - in septembra enkrat me je vprašal, če lahko gremo v Bohinj na mini-12. Na koncu sta šla oba brata in še en prijatelj mlajšega, ki še nikoli ni jadral, ampak to zgodbo moram itak še napisati.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Jaz sem tud letos na Lavdari prplavu do prijateljeve barke ki ima dva sinova in dobil sparjen pir. Potem sem mu popravu hladilnik. En njegov sin je šofiru barko kot tavelik ubistvu pa je bil tamali, je pa imel s seboj tud prjatla, ubistvu sina od brata od fotra, ki pa mu dol visi navtika. Ta tip ki je tud bratranec od starejšega sina je šel potem domov ker ni hotu bit več na barki, jaz sem imel pa potem cel dopust mrzu pir pr fotru od tega tamlajšega brata od starejšega, ubistvu pa oba ful obvladata barko, fotr pa pije sam vodo, zdej tud mrzlo. Mama je tud fajn, čeprav ji ni glih za navtiko.
https://medisken.si
- frikmusic
- Admiral
- Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
- Kontakt:
gregor.n napisal/-a:Jaz sem tud letos na Lavdari prplavu do prijateljeve barke ki ima dva sinova in dobil sparjen pir. Potem sem mu popravu hladilnik. En njegov sin je šofiru barko kot tavelik ubistvu pa je bil tamali, je pa imel s seboj tud prjatla, ubistvu sina od brata od fotra, ki pa mu dol visi navtika. Ta tip ki je tud bratranec od starejšega sina je šel potem domov ker ni hotu bit več na barki, jaz sem imel pa potem cel dopust mrzu pir pr fotru od tega tamlajšega brata od starejšega, ubistvu pa oba ful obvladata barko, fotr pa pije sam vodo, zdej tud mrzlo. Mama je tud fajn, čeprav ji ni glih za navtiko.
Frik
Frajtonerca je prava stvar...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov