Popravilo tube
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Popravilo tube
Pozdravljeni!
Kje sanirati 50 cm vreznino v tubo na spodnjem delu čolna. Mladeniči iz Prlekije so minuli vikend naleteli na trdo oviro, ki je odprla eno od tub. Čoln je v Puli, bodo ga pa transportirali kamorkoli, samo da se zadeva čimprej sanira.
Lp
Kje sanirati 50 cm vreznino v tubo na spodnjem delu čolna. Mladeniči iz Prlekije so minuli vikend naleteli na trdo oviro, ki je odprla eno od tub. Čoln je v Puli, bodo ga pa transportirali kamorkoli, samo da se zadeva čimprej sanira.
Lp
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
-
al
-
al
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
@Polanc
Tisti, ki ga je (tudi) za PVC priporočal MareC, je tudi ta isti Tadej.
@al
Prebodeno? Predrgnjeno? Porozno? Prerezano? Od tega je odvisno, kako čaraš.
Dober serviser bo pa videl in vedel, kako.
@Tex
Čakam, da bo še tebe 'napizdil' MareC, kot je enega novinca tule.
al-ov tender je skoraj gotovo PVC, zračnice za kolesa pa guma, in zdaj mu ti svetuješ, naj flika PVC z lepilom za gumo
Če se pa zezaš, se daj tako, da se bo to dalo ločiti od nasveta.
@al
@Tex
Tex napisal/-a:AL, ti dej gumi fliko za kolesa gor![]()
Če pa ne, ti pa popravi al tadej,al pa seaway, oba sta strokovnjaka.
al-ov tender je skoraj gotovo PVC, zračnice za kolesa pa guma, in zdaj mu ti svetuješ, naj flika PVC z lepilom za gumo
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Re:
Tex napisal/-a:AL, ti dej gumi fliko za kolesa gor![]()
Seawave Marine Lesce odsvetujem. Moja izkušnja z njimi je katrastrofalna. V popravilo sem jim dal dva napihljiva kajaka. Ko sem kajaka predal, sem pokazal nekaj lukenj, ki so bile vidne na prvi pogled. Pricakoval pa sem predvsem popravilo. Možak je dejal, da bo krpanje stalo 100 eur, mogoče pa še kaj več. Zdelo se mi je pretirano, a da bodo le otroci imeli letos veselje. S popravilom so zamujali nekaj tednov in šele po nekaj urgiranjih naj bi bili kajaki popravljeni. Pri prevzemu mi je starejši možak zagotovil, da so kajaki preizkušeni. Plačal sem z gotovino in v roke dobil neustrezen račun. Šele na morju pa sem ugotovil, da od štirih tub drži le ena. Po telefonu se je možak izgovarjal, da je pač nalepil flike, kjer sem mu pokazal, drugo pa njega ne zanima. Ena je npr. nalepljena centimeter zraven luknje kjer pušča, kar pomeni, da stvari ni niti preizkusil. Ko sem se osebno oglasil in vztrajal, da se počutim opetnajstenega in,
da bi za ta denar vendarle želel imeti kajaka, ki držita zrak, je možak začel noreti, da naj se odstranim iz njegovih prostorov in groziti s policijo.
Skratka, površno, nestrokovno, oderuško in s katastrofalnim odnosom do strank.
Re:
Marjan Tomki napisal/-a:@Polanc
@al
@TexTex napisal/-a:AL, ti dej gumi fliko za kolesa gor![]()
al-ov tender je skoraj gotovo PVC, zračnice za kolesa pa guma, in zdaj mu ti svetuješ, naj flika PVC z lepilom za gumo![]()
Res je, mareC je hitre jeze, vendar velikokrat tudi upravičene....
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Re: Popravilo tube
@rockyromc
- Seawave Marine Lesce je firma, s katero je videti, da so imeli vsaj nekateri na forumu dobre izkušnje.
Bilo bi poučno, če bi lahko ugotovili, kdo iz te firme se je tako obnašal in če bi slučajno lahko imel kakšno fotko poškodbe in nekakovostnega popravila, ki si ga opisal.
- Nekoč sem naletel na nekorekten odnos pri drugi firmi (Toshiba servis za računalnike za srednjo Evropo) in potem - namesto jeznega prispevka na kak forum - poskrbel, da so dokumentirani argumenti po stopničkah končno prišli do principala, kar je (v kakem letu, ker problem ni bil enostaven) poskrbelo za odpravo problema na servisu.
Poleg tega da je bil okvarjeni prenosni računalnik med tem pravilno diagnosticiran in popravljen - in zato, ker ga zaradi razpoložljivosti rezervnih delov ni bilo mogoče popraviti v predpisanem roku - zamenjan z novim. Ker istega modela ni bilo več na razpolago, je bil novi računalnik tudi - brez doplačila - novejšega tipa in zmogljivejši.
franc5e napisal/-a:...
Res je, mareC je hitre jeze, vendar velikokrat tudi upravičene....
- MareC je odličen na vsaj nekaj področjih - apnea, ribolov, gumenjaki, fotografija, tudi lep jezik - tudi na forum, kadar se mu da.
Problem včasih je, da se - po mojem prevečkrat - nad kom razburja tudi neupravičeno.
Correct me if I am wrong, please.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov