Daki napisal/-a:
Vse kar sem včeraj ujel, je padlo samo na rdečo barvo (pušča, tataki), na druge barve pa kot da jih ni.
Ja, kako pa!
Saj Koper in okolica je že od osamosvojitve '45 ves rdeč. Trenutno jih mal črnogorski župan jebe...
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Daki napisal/-a:sinji galeb napisal/-a:Ligenčki imajo radi barve kot naš DARS z vinjetam, vsako leto jim je druga zanimiva![]()
![]()
![]()
![]()
Vse kar sem včeraj ujel, je padlo samo na rdečo barvo (pušča, tataki), na druge barve pa kot da jih ni.
pajer1 napisal/-a:.
Zopet me je poneslo na vodo in sicer zelo uspešno.
Sta pa cel dan lignjelova zaznamovali dve posebnosti.
Prva je ta, da sem bil prepričan, da sem ujel največjega lignja do sedaj. Že prvo, ko se je palica upognila, potem pa upor, pumpanje, palica se je krivila, adrenalina več kot krvi v žilah, .... Na koncu pa naenkrat ujeta dva komada, Eden malce pod kilo, drugi pa dobrih sedemdeset dekagramov.
Druga posebnost je pa ta, da je prijatelj lovil na desnem boku in ujel samo dva komada. Za ne verjet! Praktično isti sistem, iste vabe, pa .....
Pa razumi kdor more, ali pa razloži, če ve.
.
pajer1 napisal/-a:.
Zopet me je poneslo na vodo in sicer zelo uspešno.
Sta pa cel dan lignjelova zaznamovali dve posebnosti.
Prva je ta, da sem bil prepričan, da sem ujel največjega lignja do sedaj. Že prvo, ko se je palica upognila, potem pa upor, pumpanje, palica se je krivila, adrenalina več kot krvi v žilah, .... Na koncu pa naenkrat ujeta dva komada, Eden malce pod kilo, drugi pa dobrih sedemdeset dekagramov.
Druga posebnost je pa ta, da je prijatelj lovil na desnem boku in ujel samo dva komada. Za ne verjet! Praktično isti sistem, iste vabe, pa .....
Pa razumi kdor more, ali pa razloži, če ve.
.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta