H2O napisal/-a:mamaMicka napisal/-a:Ravnokar si ze spotaknil vanj
On se ves čas spotika vame, čeprav sem mu dal že zdavnaj jasno vedet, da ga ignoriram in ga prosil, naj ne odgovarja na moje poste, naj jih ne citira, naj mi ničesar ne piše, skratka naj me tudi on ignorira.
Prav pogrešam gumb "ignoriraj uporabnika" na tem forumu... takšnega, ki bi tudi ignoriranemu onemogočil videt moje komentarje.
- Jaz praviloma ne gnjavim o tvojih prispevkih, kaj mi ni všeč na njih in da nehaj, čeprav jih je najti, skoraj kamorkoli pogledaš. Če me motijo, jih pač ne berem.
Ti si eden od tistih, ki precej sistematično gnjavi o mojih.
- www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?p=254113#254113
www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?p=250949#250949
www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?p=249013#249013
www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?p=248985#248985
Pišeš, mnogokrat in marsikje da - na splošno - nimam izkušenj, podobno kot to pišejo še nekateri. Pri tem noben od vas, ki to pišete, nima dosti pojma, o čem imam in o čem nimam izkušenj.
Mnoge reči me zanimajo, o nekaterih imam izkušnje izpred kratkega, o nekaterih izpred mnogo let, o nekaterih morda tudi še ne. Recimo, poškodovano nogo sem zadnjič imobiliziral 1980, človeka z ukleščenim živcem pri hrbtenici sem zadnjič nesel po stopnicah (kjer ni bilo prostora za nosila in ni bilo dvigala) do rešilca nekje 1995, poškodovano roko imobiliziral mislim da 2003 na Kornatu... Ampak ti nimaš pojma, o čem imam in o čem nimam izkušenj, in te to tudi ne zanima - kar ni problem. Pišeš le na splošno, da nimam izkušenj, kar pomeni, da nakladaš, kar pa je problem.
Seveda o marsičem nimam izkušenj ali pa še nimam izkušenj. Ampak iz prispevkov tu je jasno, kaj je iz izkušenj, kaj iz šole (in viri, ki to potrjujejo ali pravijo kaj novega). Trditev, da na splošno nimam izkušenj, je pa pač nakladanje.
Jaz ne vem, o čem ti imaš izkušnje in o čem ne - in dokler ne napišeš kakšne neumnosti o čem, kar bi lahko komu povzročilo problem, ali česa, kar bi lahko bilo šaljivo, ne pišem nič o tvojih prispevkih.
Če mislim, da si ga kje polomil - doslej je bilo enkrat - sem ti ponudil, da izkusiš, o čemer si takrat naložil, da boš imel lastno izkušnjo, pa si napisal - če pomnim prav - da te ne zanima.
Ni problema, če te ne zanima, samo potem se ne razburjaj, tudi če ti tam napišem, da si tam naložil o nečem, o čemer ne le da nimaš izkušenj, ampak te tudi ne zanima, da bi si jih pridobil.
Tam me tudi opozarjal, da mi ne boš več odgovarjal na ZS-je, oziroma nekaj podobnega. Pri tem ne pomnim, da bi ti doslej - pred ali po tistem - sploh poslal kak ZS, kaj šele kako teženje po ZS.