Mnenje - vrednost
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Mnenje - vrednost
Sem lastnik Maestrala H 80F, letnik 2001 s 2T Tohatso motorjem 50 EPTO, ki ima cca 200 delovnih ur. Hypalon, s konzolo, rollbarom in elektrostartom. Sem 3 lastnik in sicer 6 let, čoln 3 leta ni bil v vodi zaradi pomanjkanja zanimanja.
Čoln je bil vedno redno serviseran in preko zime v garazi, motor pa konzerviran, rabljen pa za druzinske dopuste 14 dni na leto. Zraven je propadajoca vroce pocinkana LOK prikolice na tretjo tablico in oprema (Sidro z verigo, vrvi, nekaj resevalnih jopicev, vesla, itd.. Blazine bo potrebno zamenjati. Plovno dovoljenje potece Maja,
Zanima me kaksna je postena, ugodna cena, za nakup se namrec zanima prijatelj. Prosim za mnenje poznavalca in ne nabijacev, lahko na ZS. Hvala.
Čoln je bil vedno redno serviseran in preko zime v garazi, motor pa konzerviran, rabljen pa za druzinske dopuste 14 dni na leto. Zraven je propadajoca vroce pocinkana LOK prikolice na tretjo tablico in oprema (Sidro z verigo, vrvi, nekaj resevalnih jopicev, vesla, itd.. Blazine bo potrebno zamenjati. Plovno dovoljenje potece Maja,
Zanima me kaksna je postena, ugodna cena, za nakup se namrec zanima prijatelj. Prosim za mnenje poznavalca in ne nabijacev, lahko na ZS. Hvala.
peterpan je napisal:
Zraven je propadajoca vroce pocinkana LOK prikolice na tretjo tablico
Za takšno propadajoco vroce pocinkano prikolico ne moreš iztržit prav dosti, za čoln pa ne vem
Da nebo prijatelju na cesti propadla do konca
Zraven je propadajoca vroce pocinkana LOK prikolice na tretjo tablico
Za takšno propadajoco vroce pocinkano prikolico ne moreš iztržit prav dosti, za čoln pa ne vem
Da nebo prijatelju na cesti propadla do konca
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Pomagam, če je ta tapravi.
[img][img]http://s16.postimg.org/th84rjj5h/Maestral_H80_F.jpg[/img]
image upload no size limit[/img]
lp.
[img][img]http://s16.postimg.org/th84rjj5h/Maestral_H80_F.jpg[/img]
image upload no size limit[/img]
lp.
Pozdravljeni!
Prav imajo, prijateljem daš še za takšno nizko ceno, pa bo še zmeraj mislil, da si ga n.....nil. Najbolje je z njim pregledat realne cene na oglasih in nato ocenit na videnem koliko je vredno. Res pa je na slikah je vse videt idealno, to moraš nekako kompenzirat.
Drugače pa če je koliko toliko ohranjena prikolice kamot nekje 3400€, takše pač so cene pri nas.
Prav imajo, prijateljem daš še za takšno nizko ceno, pa bo še zmeraj mislil, da si ga n.....nil. Najbolje je z njim pregledat realne cene na oglasih in nato ocenit na videnem koliko je vredno. Res pa je na slikah je vse videt idealno, to moraš nekako kompenzirat.
Drugače pa če je koliko toliko ohranjena prikolice kamot nekje 3400€, takše pač so cene pri nas.
Če ni v moji moči da ti pomagam, ti tudi slabega ne želim
plagiator napisal/-a:Pozdravljeni!
evo se slika s prikolico spodaj. Coln zadnjih 6 let 3 leta ni bil v uporabi, prej pa v privatni uporabi 2 tedna na leto, kar se mu tudi vidi. Se kaksno mnenje.

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov