Pomožna kolesca za gumenjak
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Morda kdo ve kje se kupi pomožna kolesca tista zadaj ki se montirajo na čoln, imam štange rabim samo kolo ker mi je enga razneslo.
Bauhaus in Merkur ima samo ni fi luknje pravi da nataknem na os
LP
LP
Re: Pomožna kolesca za gumenjak
cibro napisal/-a:Morda kdo ve kje se kupi pomožna kolesca tista zadaj ki se montirajo na čoln, imam štange rabim samo kolo ker mi je enga razneslo.
LP
Ti bi lahko imeli.
http://www.cascoo.eu/si/index.html
Lp Miha
Poglej v trgovino Adria Caravan.
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
ok.bom sel se 1x v bauhaus una so mi bila ok ker so malo vecja da vidim ce je plac za povecat luknjo in prinesem
ena je sicer se cela samo bom obe menjal.sem v prtljazniku na pumpi filal na 3 bare hocem zapret prtljaznik in booooom.komadi mimo mene k sreci je vse ven letelo v avtu nobene skode.Fi je 3 cm ziher.Bom zmeril
ena je sicer se cela samo bom obe menjal.sem v prtljazniku na pumpi filal na 3 bare hocem zapret prtljaznik in booooom.komadi mimo mene k sreci je vse ven letelo v avtu nobene skode.Fi je 3 cm ziher.Bom zmeril
- habibi Vll
- Admiral
- habibi Vll
- Admiral
- habibi Vll
- Admiral
Vse gume imajo oznako max.presure,ki pa so različne in ne pomenijo koliko se pumpajo.Tlak določi proizvajalec vozila.Taka guma, ki jo omenja Cibro, je guma za transportne vozičke, veliko se tudi uporabljajo v navtiki na prikolicah in kot pomožna tretja kolesa.Slaba plat teh koles je, da imajo plasticne feltne, ravno to je tudi uzrok, da že pri 2 ali malo več barih tlaka, vrže gumo iz feltne.Med gumo in feltno ni nikakršnega trenja in zato se rada guma tudi obrne na feltni in odtrga ventil ali pa ga potegne notri, posledično prične guma puščat.Zato se tudi ti obroči opuščajo in jih nadomestijo s kovinskimi obroči, ki pa so (nekateri)tudi dvodelni, kar je primernejše za montažo, so pa dražja taka kolesa in tudi 100% boljša.Na njih ti gume ne vrže ven kot Cibrotu.
mašinfirer
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 0 gostov