Nakup čolna do cca5m
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Baracuda napisal/-a:morosito tale o ''nabijanju'' je bla dobra, ja.
sem lani videl zgodbo 1:1 na Puntu.
vsi ki poznate Punat veste, da bi po reglcih vsaj polovica mornarjev izgubilo plovno dovoljenje (vsak dan), ko zvečer fajhtni plujejo in glisirajo proti ožini.
no, tako sem videl bližnje srečanje s Kličkom in neko zverjo 10m+. Lej, Kliček je najprej skočil, potem pa praktično skoraj da potonil.
kot si dejal morisito - preživeta zadeva. Tudi Fičko je kulten in ima svoj čar, a z njim se ne bi vozil vsak dan po cesti, ker te vsak moderen Clio zmelje v prah če trčiš. bože nedaj, da te kljune SUV...
pol je itak Game over...
lp,
B
haha...jaz sem elana imel dve leti po tem ko sem naredil izpit....tam okrog 2003 leta....spomnem se samo da za začetek je bil fanj....na prikolici lepo vsak dan gor in dol v ankaranu kamor živim.
vse je bilo lepo in prav dokler mi ni nasproti prišel vlačilec iz luke in sem dobesedno letel u zraku in pol s premcem zaril notri u valov da sem imel vodo v barki do trebuha.....dobro da sem imel črpalko ki je vodo ven pumpala kako urco....
Najprej overjena kupoprodajna pogodba, na podlagi katere tam kjer je "registriran" napraviš izbris iz HR vpisnika in dvigneš vse pripadajoče dokumente.
Čoln pelješ na pregled v SLO, predložiš dokumente in zavarovanje ter zahtevaš vpis
Čoln pelješ na pregled v SLO, predložiš dokumente in zavarovanje ter zahtevaš vpis
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Gledam tale čoln gre za model ELAN 450f na podnu vidim ,da ima položene neke plošče zakaj je to potrebno??
https://mojalbum.com/valterus/coln-elan ... 0/23603982
https://mojalbum.com/valterus/coln-elan ... 0/23603982
Das Ist Valter
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 13:09, skupaj popravljeno 1 krat.
H2O napisal/-a:Widmann ti očitno gledaš same največje krše... ker pač gledaš samo najcenejše čolne.
@H20....
Na splošno kaj vse si ljudje izmišljujejo samo,da bi prodali.
Vseeno pa me zanima še obširno mnenje ostalih.
Verjemi,da mi ni do tega,da bi kupil poceni čoln in ga obnavljal nimam niti časa še manj volje za take zadeve.
Drugače je pa tako,če sprašujem za mnjenje še ne pomeni,da zadevo kupujem saj je forum za medsebojno komuniciranje in pomoč eden drugemu.
Se vam ne zdi?
Das Ist Valter
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 13:03, skupaj popravljeno 1 krat.
habibi Vll napisal/-a:Widmann, mislim, da preveč kompliciraš, se mi zdi, da sam ne veš kaj bi rad.Za jurja pa tudi ne moreš dobit rakete.Posti se vlečejo kot pasja jajca, ponudb si tudi dobil že kar nekaj, ti pa še kar koplješ in koplješ in na koncu bo kar je dobrega šlo, ostal pa bo šrot.![]()
Ma se mi nič ne mudi za jurja ne dobiš niti dobre prikolice.
Nekako ne najdem ustrezne zadeve do 5000€ Kar pa je na našem tržišču izbira slaba bom na dopustu najel čoln in bo mir.
lp
Das Ist Valter
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 13:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta