Kaj še počnemo razen navtike?
Moderatorji: moderator2, moderator
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Re: Kaj še počnemo razen navtike?
Spravljam se gledat 'Top Gun' na kanalu A
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
-
tyson
Nafutrat mački, psa peljat na sprehod, potem pa v delavnico.
Jos pa grem tja, kamor gre še škof sam.
jaooo
jaooo
Guma je guma, zaenkrat.
Tut mene prtisne vsakič ko odprem tale forum... al karkol že je

https://medisken.si
To kar je opisano v zadnjih postih, vsaj po moje ne vodi nikamor
Pisanje kdaj kdo "prdne", oziroma gre na ...., oziroma kakšne težave ima pri tem, bi verjetno bolj sodilo na "MedOverNet"
Pisanje kdaj kdo "prdne", oziroma gre na ...., oziroma kakšne težave ima pri tem, bi verjetno bolj sodilo na "MedOverNet"
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
...
Nazadnje spremenil klemn, dne Če Nov 30, 2017 08:06, skupaj popravljeno 1 krat.
- Marjan Tomki
- Admiral
janadino napisal/-a:Jos pa grem tja, kamor gre še škof sam.
jaooo
Janadino,
na forumu se je včasih redno oglašalo nekaj ljudi, ki jih je zanimalo tudi letenje.
Top gun je med drugim film o letenju in je v času nastanka veljal - kar zadeva posnetke letenja - za enega od boljših. Moj namen pri tisti objavi je bilo - ko sem to opazil - obvestiti ostale, ki jih bi jih na forumu to še zanimalo, da je bil film spet predvajan na TV.
Domnevam, da si ti s svojo objavo želel biti ironičen, ampak če česa ne razumeš (ne, ker nisi sposoben, ampak ker nisi motiviran razumeti), je to tvoj problem in ne moj.
Enako kot kaže, da tebe ne zanima letenje, mene ne zanima praktična enologija, pa vendar ne gnjavim tistih, ki na forum pišejo o tem, kdaj koliko popijejo, pa čeprav to ni neposredno navtika.
Jaz pa vsake toliko rad preberem tudi tukaj, je vedno kaj zabavnega
Ce pa koga zanima letenje iz prve roke (v razlicnih kategorijah), me pa lahko komot vprasa. Moja "prava" modrina je tista s tremi dimenzijami :wink
Sam se ukvarjam z veliko razlicnimi stvarmi, veliko casa nazalost vzame sluzba, v prostem casu pa probam leteti kadar le vreme dopusca, ce pa je bolj kislo pa z detektorjem kovin pometam po travnikih in gozdovih. Doma konstruiram razne mehanizme in konstrukcije, v lesu in kovini, stranski zasluzek za vse te hobije pa tudi nabiram v borznem trgovanju s kriptovalutami. Ker sem obvladal kopno in nebo, se trenutno poskusam prebiti tudi na vodo (in pod njo).
Ce pa koga zanima letenje iz prve roke (v razlicnih kategorijah), me pa lahko komot vprasa. Moja "prava" modrina je tista s tremi dimenzijami :wink
Sam se ukvarjam z veliko razlicnimi stvarmi, veliko casa nazalost vzame sluzba, v prostem casu pa probam leteti kadar le vreme dopusca, ce pa je bolj kislo pa z detektorjem kovin pometam po travnikih in gozdovih. Doma konstruiram razne mehanizme in konstrukcije, v lesu in kovini, stranski zasluzek za vse te hobije pa tudi nabiram v borznem trgovanju s kriptovalutami. Ker sem obvladal kopno in nebo, se trenutno poskusam prebiti tudi na vodo (in pod njo).
- Marjan Tomki
- Admiral
Gotovo sta letela med morjeplovci bouton in acrobat (ki pa mislim, da se tu že nekaj časa ni oglasil), z letenjem (in ne vem, če samo kot modelar) se hudo dobro znajde tudi SR 290, zelo verjetno je pa še kdo (ne spomnim se več kdo, ampak nekdo me je popravil pri nečem okrog 'monštrina' na jadralnem letalu).
Tisti, ki letijo, lahko tudi dodajo forumu dragocen še malo drugačen (3D) pogled na vreme in to, kar (mislimo, da) vemo o njem.
Tega, da karkoli obvladam, si jaz nikoli nisem upal reči
Vedno se je bilo še toliko naučiti...
Tisti, ki letijo, lahko tudi dodajo forumu dragocen še malo drugačen (3D) pogled na vreme in to, kar (mislimo, da) vemo o njem.
Ker sem obvladal kopno in nebo, se trenutno poskusam prebiti tudi na vodo (in pod njo).
Tega, da karkoli obvladam, si jaz nikoli nisem upal reči
Marjan Tomki napisal/-a:Ker sem obvladal kopno in nebo, se trenutno poskusam prebiti tudi na vodo (in pod njo).
Tega, da karkoli obvladam, si jaz nikoli nisem upal reči![]()
Pardon za lapsus, misljeno je bilo kot 'osvojil'.
Marjan Tomki napisal/-a:Tisti, ki letijo, lahko tudi dodajo forumu dragocen še malo drugačen (3D) pogled na vreme in to, kar (mislimo, da) vemo o njem.
V ponedeljek smo leteli iz Bukarešte proti Benetkam. Ravno čez fronto, ki je "divjala" v nedeljo v Sloveniji.
Pogledal sem na Windy kaj nas čaka tam gor na 11.000m. Uff, veter 70kt v nos. Pričakoval sem turbulence pa ni bilo skoraj nič dramatičnega. Res, da je posadka tudi presedela večji del leta ampak na srečo samo preventivno, ker je bil let prav miren. Letalo leti s hitrostjo okrog 1000km/h, tako da mu vetrič 150km/h ne pride do živega.
Ker se je ravno delalo jutro, so bili pogledi skozi okno precej privlačni.
Za grande finale pa se je videl Tržaški zaliv, pristanek nad Benetkami pa mi je tudi podaljšal vrat.

Tržaški zaliv

Benetke

-
Daki
Marchi, super fotke 
- Marjan Tomki
- Admiral
Zanimivo krilo na sliki "Benetke"... Marchi, s kakšnim letalom ste leteli?
@kaj še počnemo
@kaj še počnemo
- Po vrnitvi z Zbiljskega jezera po sončnem zahodu sem pobrskal po računalniku, zakaj je po nekaj časa brezhibnega delovanja in mescu dveh neuporabe tega programa začel - kot se je izkazalo ob nekem točno določenem tipu operacije v njem - "crkavati" program, ki ga kinpur uporablja za urejanje video posnetkov.
Če spustim podrobnosti kaže, da je tokrat verjetno posodobitev enega od internetnih brskalnikov v registry-ju deregistrirala komponento, ki je ta brskalnik po posodobitvi ni več potreboval, program za urejanje videa pa jo še potrebuje. Jutri izvem, kako je kinpur potem opravil z diagnosticiranim problemom - če je uspešno, bo najbrž že objavljenih nekaj novih videov z jadranja.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov