Kaj še počnemo razen navtike?

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » Ne Mar 19, 2017 21:35

:lol: mogoče pa bazen za plovbo in plavanje :wink: :lol:
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

Re: Kaj še počnemo razen navtike?

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » To Nov 28, 2017 20:05

Spravljam se gledat 'Top Gun' na kanalu A
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
tyson

OdgovorNapisal/-a tyson » Sr Nov 29, 2017 06:56

Nafutrat mački, psa peljat na sprehod, potem pa v delavnico.
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Sr Nov 29, 2017 15:38

Jos pa grem tja, kamor gre še škof sam.

jaooo :roll:
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Sr Nov 29, 2017 17:01

Tut mene prtisne vsakič ko odprem tale forum... al karkol že je :evil: :evil: :evil:
https://medisken.si
Uporabniški avatar
jozko
Admiral

OdgovorNapisal/-a jozko » Sr Nov 29, 2017 17:21

To kar je opisano v zadnjih postih, vsaj po moje ne vodi nikamor :roll:

Pisanje kdaj kdo "prdne", oziroma gre na ...., oziroma kakšne težave ima pri tem, bi verjetno bolj sodilo na "MedOverNet" :idea:
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
klemn
Admiral

OdgovorNapisal/-a klemn » Sr Nov 29, 2017 18:30

...
Nazadnje spremenil klemn, dne Če Nov 30, 2017 08:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Sr Nov 29, 2017 22:56

janadino napisal/-a:Jos pa grem tja, kamor gre še škof sam.

jaooo :roll:

Janadino,

na forumu se je včasih redno oglašalo nekaj ljudi, ki jih je zanimalo tudi letenje.

Top gun je med drugim film o letenju in je v času nastanka veljal - kar zadeva posnetke letenja - za enega od boljših. Moj namen pri tisti objavi je bilo - ko sem to opazil - obvestiti ostale, ki jih bi jih na forumu to še zanimalo, da je bil film spet predvajan na TV.

Domnevam, da si ti s svojo objavo želel biti ironičen, ampak če česa ne razumeš (ne, ker nisi sposoben, ampak ker nisi motiviran razumeti), je to tvoj problem in ne moj.

Enako kot kaže, da tebe ne zanima letenje, mene ne zanima praktična enologija, pa vendar ne gnjavim tistih, ki na forum pišejo o tem, kdaj koliko popijejo, pa čeprav to ni neposredno navtika.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Bench
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Bench » Če Nov 30, 2017 00:11

Jaz pa vsake toliko rad preberem tudi tukaj, je vedno kaj zabavnega :)

Ce pa koga zanima letenje iz prve roke (v razlicnih kategorijah), me pa lahko komot vprasa. Moja "prava" modrina je tista s tremi dimenzijami :wink

Sam se ukvarjam z veliko razlicnimi stvarmi, veliko casa nazalost vzame sluzba, v prostem casu pa probam leteti kadar le vreme dopusca, ce pa je bolj kislo pa z detektorjem kovin pometam po travnikih in gozdovih. Doma konstruiram razne mehanizme in konstrukcije, v lesu in kovini, stranski zasluzek za vse te hobije pa tudi nabiram v borznem trgovanju s kriptovalutami. Ker sem obvladal kopno in nebo, se trenutno poskusam prebiti tudi na vodo (in pod njo).
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Če Nov 30, 2017 01:59

Gotovo sta letela med morjeplovci bouton in acrobat (ki pa mislim, da se tu že nekaj časa ni oglasil), z letenjem (in ne vem, če samo kot modelar) se hudo dobro znajde tudi SR 290, zelo verjetno je pa še kdo (ne spomnim se več kdo, ampak nekdo me je popravil pri nečem okrog 'monštrina' na jadralnem letalu).

Tisti, ki letijo, lahko tudi dodajo forumu dragocen še malo drugačen (3D) pogled na vreme in to, kar (mislimo, da) vemo o njem.

Ker sem obvladal kopno in nebo, se trenutno poskusam prebiti tudi na vodo (in pod njo).

Tega, da karkoli obvladam, si jaz nikoli nisem upal reči :wink:
Vedno se je bilo še toliko naučiti...

klemn
Admiral

OdgovorNapisal/-a klemn » Če Nov 30, 2017 08:06

...
Bench
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Bench » Če Nov 30, 2017 09:09

Marjan Tomki napisal/-a:
Ker sem obvladal kopno in nebo, se trenutno poskusam prebiti tudi na vodo (in pod njo).

Tega, da karkoli obvladam, si jaz nikoli nisem upal reči :wink:
Vedno se je bilo še toliko naučiti...

Pardon za lapsus, misljeno je bilo kot 'osvojil'.
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Če Nov 30, 2017 09:31

Marjan Tomki napisal/-a:Tisti, ki letijo, lahko tudi dodajo forumu dragocen še malo drugačen (3D) pogled na vreme in to, kar (mislimo, da) vemo o njem.

V ponedeljek smo leteli iz Bukarešte proti Benetkam. Ravno čez fronto, ki je "divjala" v nedeljo v Sloveniji.
Pogledal sem na Windy kaj nas čaka tam gor na 11.000m. Uff, veter 70kt v nos. Pričakoval sem turbulence pa ni bilo skoraj nič dramatičnega. Res, da je posadka tudi presedela večji del leta ampak na srečo samo preventivno, ker je bil let prav miren. Letalo leti s hitrostjo okrog 1000km/h, tako da mu vetrič 150km/h ne pride do živega.
Ker se je ravno delalo jutro, so bili pogledi skozi okno precej privlačni.
Za grande finale pa se je videl Tržaški zaliv, pristanek nad Benetkami pa mi je tudi podaljšal vrat.

Slika

Slika

Tržaški zaliv
Slika

Benetke
Slika
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Če Nov 30, 2017 09:58

Marchi, super fotke 8)
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Po Dec 04, 2017 00:57

Zanimivo krilo na sliki "Benetke"... Marchi, s kakšnim letalom ste leteli?

@kaj še počnemo
    Po vrnitvi z Zbiljskega jezera po sončnem zahodu sem pobrskal po računalniku, zakaj je po nekaj časa brezhibnega delovanja in mescu dveh neuporabe tega programa začel - kot se je izkazalo ob nekem točno določenem tipu operacije v njem - "crkavati" program, ki ga kinpur uporablja za urejanje video posnetkov.

Če spustim podrobnosti kaže, da je tokrat verjetno posodobitev enega od internetnih brskalnikov v registry-ju deregistrirala komponento, ki je ta brskalnik po posodobitvi ni več potreboval, program za urejanje videa pa jo še potrebuje. Jutri izvem, kako je kinpur potem opravil z diagnosticiranim problemom - če je uspešno, bo najbrž že objavljenih nekaj novih videov z jadranja.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov