No. 1 napisal/-a:matejofski napisal/-a:gensy, namestis SeaHub in si povezan s prijatelji preko lokacij ter imas na voljo tudi pomoc in storitve, ce in ko jih potrebujes
Pa samo za Android fane![]()
Se malo in bo za iOS isto
Moderatorji: moderator2, moderator
No. 1 napisal/-a:matejofski napisal/-a:gensy, namestis SeaHub in si povezan s prijatelji preko lokacij ter imas na voljo tudi pomoc in storitve, ce in ko jih potrebujes
Pa samo za Android fane![]()
matejofski napisal/-a: Vpisi svoj mail na https://seahub.co/#RegisterMeForApple in obvescen bos, ko bo iOS verzija na voljo
BOJA napisal/-a:Živijo,
jaz sem si pa danes instaliral app, pa se ne morem registrirati - na povezavi, ki sem jo dobil po mailu mi javi, da stran ne obstaja... Sem naredil kaj narobe?
Hvala in lp
BOJA
admin napisal/-a:Zadeva je simple, poinstaliraš iz Google Play in že uporabljaš. Samo še registriraš se, pa je.
Pripomnil bi, da je malo nejasno vse skupaj s tem ali si na barki ali nisi in ali si viden ali nisi... Za to sem rabil 1 uro da sem bil ziher! Pa še to sem bil v kontaktu z Marchi-jem, pa sva skupaj ugotavljala je ali ni... V glavnem napis Visible/Invisible v meniju je malo dvoumen, to bi morali nekako spremeniti. Ker ne veš ali je to trenutno stanje ali je to tisto v kar boš padel, ko pritisneš...
Moti tudi to, da ko se mi naloži update, je treba spet vpisati email in password, si ga ne zapomne.
Problem vidim tudi z dodajanjem prijateljev. Vem da je finta zasebnost, vendar samo preko email naslova je malo težko... Ne bi bilo slabo da bi si lahko nastavil ali je tvoj profil javen ali ne in če bi bil javen, bi te preko GSM številke videl vse tvoje iz imenika... Podobno, kot je recimo Whatsapp ali pa Viber...
Karta na novi verziji dela lepo tekoče, tako da to vidim da si zrihtal! Bravo!
matejofski napisal/-a:Intenzivno delamo na razvoju, okvirno sredina julija.
Ce se nisi, predlagam vpis e-naslova na https://seahub.co/#RegisterMeForApple in avtomatsko te bomo obvestili, ko bo app na voljo.
LP, Matej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost