Mešanica v avto?
Moderatorji: moderator2, moderator
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Re: Mešanica v avto?
Bravo polanc! Ce bo se komu ostalo pridem js z audi 80 al pa s passatom... nevem no... res pa je da mesanica cez zimo ce stoji ni vec zanesljiva in lahko spomladi dvotaktnik ribne in slednje je veliko bolj vrjetno od okvare avta (pri doticnem primeru predpostavljam da za tomosa ni 50l ostalo)
2-3 l 1% mešance na poln tank ni omembe vredno ne v diesel-u ne v bencinarju.
kocka napisal/-a:2-3 l 1% mešance na poln tank ni omembe vredno ne v diesel-u ne v bencinarju.
he he točno, jaz jo vedno pokurim v clio 1.2, pri polnem rezervoarju, tu pa tam včasih ko se obračam mogoče malo začutim kak dim, drugače pa BP.
No v TSI pa jaz tega ne bi delal, ta crkne sam od sebe, kaj šele od mešance....
jaz sem.pr teden v sluzbenga fokusa k.ga mamo. za anketarje zlil 30l sranja z barke in je avto tud do konc parkinga ni prsu.slep k mehaniku mi rece ti einstein.na vodo ne gre.tekocina je bila zel modra bezdela na benc ocitn polna vode.mam se 100l tega dreka ne vem kaj naj.tankal sem pa v marini portoroz.....
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
cibro napisal/-a:jaz sem.pr teden v sluzbenga fokusa k.ga mamo. za anketarje zlil 30l sranja z barke in je avto tud do konc parkinga ni prsu.slep k mehaniku mi rece ti einstein.na vodo ne gre.tekocina je bila zel modra bezdela na benc ocitn polna vode.mam se 100l tega dreka ne vem kaj naj.tankal sem pa v marini portoroz.....
Kdaj si tankal tam? Pomladi so tam po marini nekaj razkopavali in predelavali tudi okrog bencinske črpalke.
Če je bilo to z vodo približno takrat in potem ne več, je ena, če se pa dogaja še vedno, so pa mogoče pri predelavi kaj zabluzili in jih je treba zagnjaviti, da poštimajo.
Pred kakim mesecem sem tam dopolnil kanto za eno Yamaha 4, ki ima sicer rezervarček na motorju, pa potem še ni bilo treba iz nje preliti iz nje tja, tako da bo najbrž treba pogledati to kanto, če tudi v njej ni podobna reč, preden se spravimo to pokurit naslednji konec tedna.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Cibro, mene bi nekaj tega zanimalo v testne namene separatorja.
Xilinx Vivado HLx trainee
Povej.Rabis ta bennc?
MT ja enkraz spomladi sem tankal v ta rezervar potem pa sem koristil drugehga na barki tudi tiatega aem tankal tam.in je merc skoz trokiral samo ni bilo letos orave volje za to sploh ponucat ker sem bil precej odsoten poleti iz slo kjer je barka...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov