Pomoč na morju
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Pomoč na morju
Ves da me je matral firbec pred leti...pa sem jo docakal nevihto in valove in mocni sunki in imel pomozni...nabil sem nosilec do konca in pustit motor ravno tilt gas...pa je slo kar dobro
morosito napisal/-a:Hjoj folk pa kaj govorim arabsko?
Tudi na avtu imas vleko do neke km...pol na vsak km cenik.
Seahelp placas clanstvo...ce tebi zariba motor 20km od marine, tip te ne bo slepal za 70€ a porabi bencin za 100.
Zadnjic so vlekli enega tipa mu poleg clanstva zaracunali strosek vleke itd. Treba brat drobni tisk
Saj vse piše:
FREE SERVICES
Article 4
Subject to other provisions in these General Terms and Conditions, the following services are provided free of charge to members according to the type of membership concerned:
§ 1 APPROACH – Approach of the SH service vessel to the boat of the member. This service depends on the type of membership pursuant to Article 3.
§ 2 TOWING – Organization or performance of towing works to the nearest marina/port where repairs can be carried out in case of vessels that are not self-propelled. The term ‘not self-propelled’ means that the vessel cannot be maneuvered due to a defect in the drive mechanism, and that the boat is not fit for continuing the sea cruise. This does not apply if only one of several drive units of a boat fails.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
V praksi je pa velikokrat zelo zelo prav prišla tudi pomoč 'morjeplovec morjeplovcu', še posebej člani foruma med seboj. Vzor tega je bil pa najbrž na rutah.
Pri tem, da ugotoviš kdo primeren je v bližini - in lahko stopiš z njim v stik - bi pa znala priti hudo prav tudi aplikacija Seahub, pri kateri - če pomnim prav - imata prste Matejovski in Marchi.
Pri tem, da ugotoviš kdo primeren je v bližini - in lahko stopiš z njim v stik - bi pa znala priti hudo prav tudi aplikacija Seahub, pri kateri - če pomnim prav - imata prste Matejovski in Marchi.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta