Plovila na Hrvaškem - Korona in meja

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

boris1
Admiral
Kontakt:

Re: Plovila na Hrvaškem - Korona in meja

OdgovorNapisal/-a boris1 » Po Maj 25, 2020 00:36

Marchi napisal/-a:https://youtu.be/jpbemcs_tUk

Tilen je najboljši imitator :!:
LP
Boris
No. 1
Admiral
Kraj: Vodice & Novigrad

OdgovorNapisal/-a No. 1 » Po Maj 25, 2020 09:07

kr en napisal/-a:Evo drugač pa tkole. V četrtek so za na Krk čakali, ko budale (bo robeth povedal kaj več), za v Istro ni blo nič. Danes za nazaj na Sečovljah trije avti (sem upošteval priporočilo No.1).

Je pa grozljivo po Istri. Nikjer nikogar. Poreč prazen! Tud domačinov ni. V Novigradu je bilo nekaj folka v mandraču v petek, ampak slabo. Tričetrt gostiln je zaprtih. Edino cene pa tud za kuno, ne ugodnejše. Očitno ga bomo naf....i tisti, ki bomo vseeno prišli dol. Bomo pokrili manjko še za une, ki jih ne bo. :evil:

Poreč-old town so vse do zadnjega kotička pokupili "albanci". Domači tja večinoma ne zahajajo npr Dekumana, mogoče kdaj v Epoco. Očitno tut ti "albanci" ne morejo iz makedonije, kmosova, albanije... Novigrad sta dve slasčičarni, "albanska" zaprta verjetno zaradi istega razloga, Kairo so pa Egiptovski muslimani in so odprti. Edino kar se spomnim da v NG ni (še) odprto je Amore, ki je odpovedal lokal in bo samo še v zalivčku, ter vse od Aminessa. Kamp Sirena in Maravea odprejo 29.5.
Če je blo v petek v mandraču samo nekaj folka, pol bi te mogu jst videt "izpod dizalice", drgač pa v "koroni" ni bilo avta ali človeka v mandraču po več ur, ta petek je bila žem taka gužva da se mi je zdelo, da je sezona na vrhuncu ;)
Wellcraft 2600 Martinique
Uporabniški avatar
1stofficer
Admiral

OdgovorNapisal/-a 1stofficer » To Maj 26, 2020 08:44

Upam, da res dajo ven ta app, tale guzva na meji je precej tecna.

Sicer pa so s temi postopki zaklali sami sebe. Marsikdo raje ostane doma, kot bi cakal 5 ur !

https://siol.net/digisvet/novice/pot-na ... ijo-526224
boris1
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a boris1 » To Maj 26, 2020 15:27

1stofficer napisal/-a:Upam, da res dajo ven ta app, tale guzva na meji je precej tecna.

Sicer pa so s temi postopki zaklali sami sebe. Marsikdo raje ostane doma, kot bi cakal 5 ur !

https://siol.net/digisvet/novice/pot-na ... ijo-526224

Kaj ti pomaga če boš imel aplikacijo, če pa jih 20 pred tabo ne bodo imeli :shock:
LP
Boris
Uporabniški avatar
1stofficer
Admiral

OdgovorNapisal/-a 1stofficer » To Maj 26, 2020 15:31

Fast line bo za take, ki so vnesli v app podatke. Ti pise v prispevku
boris1
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a boris1 » To Maj 26, 2020 17:39

1stofficer napisal/-a:Fast line bo za take, ki so vnesli v app podatke. Ti pise v prispevku

Če bo to bo OK :D
LP
Boris
Uporabniški avatar
EDO
Admiral
Kraj: Ljubljana - Lovran - Umag

OdgovorNapisal/-a EDO » Če Maj 28, 2020 15:13

Izpolnil pa da vidimo. Dobil na mail, da so prejeli ampak splošen dopis brez osebnih podatkov.
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Uporabniški avatar
hrošč
Admiral
Kraj: Ljubljana - Vrsar

OdgovorNapisal/-a hrošč » Pe Maj 29, 2020 07:31

Vceraj se probal - izpolnil app popoldan in zvecer preko meje. Zadeva se ni delovala. Navelican zivcen policaj je rekel, za koji dan. In rocno ukucal vse podatke in cekiral papirje.
Uporabniški avatar
evovii
Admiral

OdgovorNapisal/-a evovii » Pe Maj 29, 2020 08:07

EDO napisal/-a:Izpolnil pa da vidimo. Dobil na mail, da so prejeli ampak splošen dopis brez osebnih podatkov.

Jaz sem zasledil samo to, da je na splošnem opisu čisto na vrhu neka številka, ki zgleda kot št zahtevka/obrazca. Pomoje bi moral na meji samo to cifro vnesti v sistem in mu ima vse podatke.
Veter v laseh, travarca v zobeh ;)
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Pe Maj 29, 2020 08:16

evovii napisal/-a:
EDO napisal/-a:Izpolnil pa da vidimo. Dobil na mail, da so prejeli ampak splošen dopis brez osebnih podatkov.

Jaz sem zasledil samo to, da je na splošnem opisu čisto na vrhu neka številka, ki zgleda kot št zahtevka/obrazca. Pomoje bi moral na meji samo to cifro vnesti v sistem in mu ima vse podatke.

Natisni printscreen pa mu daj, da mu olajšaš iskanje.
A so ti že kaj odgovorili?
Darh
Admiral
Kraj: Tu bolje- Pula

OdgovorNapisal/-a Darh » Pe Maj 29, 2020 08:45

Ta obrazec zacne veljati z 1.6., ta trenutek govoril z policajem na OKC, ker sestra danes zjutraj ni prisla cez, je vse na novo vpisal.
Uporabniški avatar
EDO
Admiral
Kraj: Ljubljana - Lovran - Umag

OdgovorNapisal/-a EDO » Pe Maj 29, 2020 08:49

evovii napisal/-a:

Pri meni ni nobene številke. Bom imel seboj za vsak slučaj natisnjeno pa še osebne podatke bom dopisal.
Living well is the best revenge

https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Uporabniški avatar
evovii
Admiral

OdgovorNapisal/-a evovii » Pe Maj 29, 2020 11:32

Sem dobil odgovor ker sem par dni nazaj spraševal direktno na Hr policijo glede možnosti prehoda meje s kolegi ko gremo na muško jadranje. Danes sem prejel mail odgovor.

sukladno Odluci o dopuni Odluke o privremenoj zabrani prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske od 28. svibnja 2020. godine državljanima Slovenije omogućuje se dolazak i odlazak iz Republike Hrvatske, uz pridržavanje općih i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, odnosno državljani Slovenije prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku ne moraju dokazivati svrhu svoga ulaska i boravka.

Prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku granična policija uručit će Vam letak u kojem Vas se obvezuje na poštivanje općih i posebnih preporuka i upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Opće i posebne preporuke i upute HZJZ-a dostupne su ne web-adresi:

https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologi ... preporuke/

S poštovanjem,

Uprava za granicu
Veter v laseh, travarca v zobeh ;)
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Pe Maj 29, 2020 12:08

evovii napisal/-a:Sem dobil odgovor ker sem par dni nazaj spraševal direktno na Hr policijo glede možnosti prehoda meje s kolegi ko gremo na muško jadranje. Danes sem prejel mail odgovor.

sukladno Odluci o dopuni Odluke o privremenoj zabrani prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske od 28. svibnja 2020. godine državljanima Slovenije omogućuje se dolazak i odlazak iz Republike Hrvatske, uz pridržavanje općih i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, odnosno državljani Slovenije prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku ne moraju dokazivati svrhu svoga ulaska i boravka.

Prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku granična policija uručit će Vam letak u kojem Vas se obvezuje na poštivanje općih i posebnih preporuka i upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Opće i posebne preporuke i upute HZJZ-a dostupne su ne web-adresi:

https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologi ... preporuke/

S poštovanjem,

Uprava za granicu

Tole vseeno sprintaj, če komu kaj ne bo jasno na meji. Odločitve so še sveže in ne veš če so vsi šerifi že skontali. :wink:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov