1stofficer napisal/-a:Marchi napisal/-a:1stofficer napisal/-a:OpenCPN poznam in je čisto OK, pogrešam le bolj natančne karte globin ob obalah. Te seveda zelo pridejo prav ko stikaš po zalivih z jadrnico, saj se sicer lahko hitro zgodi, da kam zapneš. In za te zadeve, pa še kaj, je Navionic res dober. Navdušil me je z izjemno dobrim podvodnim reliefom, kar je za jadrnice zelo pomembno. Na tablici recimo se tudi trenutna pozicija zelo hitro pokaže na mapi, tako da točno več kaj je pod in pred tabo ! Vse to pa stane le 19 eur letno. Res veliko muzike za drobiž. Pa ravno podaljšal sem subscription...
Itak ni dobro 100% zaupat elektronskim kartam, sploh v zalivih in blizu obale. Tam vedno glavno vlogo igra globinomer in pa način plovbe.
To je res, sam glih tu pravim, da je Navionics res dober. Globinomer res kaze trenutno globino, ne ves pa kaj je pred tabo tam kamor bi rad recimo sidral ali v smeri kamor plujes. S tega vidika je Navionic res dober in zelo natancen ker vidis kaj je pred tabo. Vedno preverim relief na tablici preden sidram barko ce ne poznam zaliva ali pa gledam mapo ce plujem blize obali.
Prav to skušam povedat, da elektronske karte (mikro lokacija), pa tudi če je navionics, niso zanesljive. Podvodni relief je "prispevek" skupnosti, pa še to zelo fragmentirano, vmesne luknje pa zapolni program. Torej ni vsaka skala not! Kolega z jadrnico (ugrez 1,8m) dostikrat lovi ribe s panulo ob obali in zasleduje relief 10m, pa 5m ... buff, pa je zadel sipino, ki ni vrisana (to je bilo med Barbarigo in Rovinjem). Če bi imel vklopljen alarm bi ga opomnil, da se dno dviguje in pri hitrosti 2vz. kolikor je panulal bi lahko komot odreagiral.
Globinomer ti kaže globino naprej, ta dobri še toliko bolj naprej to je živa slika realnega stanja. Karte to niso.
Pa ne bom strašil, ker so karte zelo uporabne in super ampak, se mi je že zgodilo, da je globinomer alarm zapiskal tam kjer karta ni predvidela težave. Predvsem na jadrnici s kobilico 1,5m+ je globinomer nepogrešljiv del opreme.
Na karti si pogledam kateri del zaliva je primernejši za sidranje ipd. ko pa se približujemo obali na nekaj 10m in manj recimo, pa ti karta bolj malo pomaga.