1stofficer napisal/-a:Darh napisal/-a:1stofficer napisal/-a:3NM vidim ja... to pa nikamor ne mores lol... Jadrnica je 6.5m kot vidim na tablici C kategorija, to bi lahko blo obmocje III pomoje? Moram vprasat na kapetanijo zakaj so mi dali IIIb
Tipicna hrckova fora. Plati i onda cemo promjeniti.
Mene so isto, pa se ene par jih poznam, ki so to naredili.
WTF... ce spremenis je pa treba najbrz placat... je to velik sranja in kok stane?
Ja seveda, taksa za spremembo, pa na novo pregled, pa nevem kaj se vse, sej 100 e ni blo, sam prav velik manj pa tud ne, pa cel dan je sel v qurac.
Pa pregovarjanje kdaj bo, pa znas tajnica ima puno posla, ne ide to tako brzo, a mozda ide, ako kupis neke sladkise ali das nekih 250, 300, 350 kuna. Kaj sem lahko? Dal mi 400 kun, sej mi je lepo povedal, pa cakal ene 3 mesece na nove papirje, se original vpisni list mi je vzel, sem se samo z vlogo za spremebo vozil, pa ne idi predaleko, znas da nemas papira. Ne smes se vozit, samo tu okolo Pule, znas da tu smo sami poznani, i tu ce bit sve uredu.
Jaz vem da nikol vec na Hr zastavo. Mel bom dokler ga nom mel, ko bo naslednji, zihr Slo zastava.