Popravilo byboata ali nakup novega?
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Popravilo byboata ali nakup novega?
Na Zodiacu Cadet 240, letveno dno, mi počasi dno začelo piščat na spoju zadaj. Tubusi zrak držijo.
Se to splača popravljat, ali je čas za nakup novega?
A.
A.
Re: Popravilo byboata ali nakup novega?
Jaz bi raje popravil tega, kot pa kupil novega kitajca. Tube ti držijo, ker so spoji zelo dobro varjeni, vse kar je zlepljeno pa bo počasi popustilo. Običajno hidič vzame še ventile.
Podobno vprašanje pred kratkim:
viewtopic.php?f=5&t=27107
Podobno vprašanje pred kratkim:
viewtopic.php?f=5&t=27107
Hvala. Tista tema je brez odgovora...
Priporočilo kakega mojstra?
A.
Priporočilo kakega mojstra?
A.
pelji k gumarju cerknica
Kot je ze napisal igorb. Gumar popravlja vse od raftov na soci do slanih gumenjakov.
ti je zelo dobro odgovoril @mikele
obrni se nanj , je super serviser gumenjakov , meni in še komu je odlično popravil vse, drži se dogovora, kar pa za druge omenjene ne morem reči!!
obrni se nanj , je super serviser gumenjakov , meni in še komu je odlično popravil vse, drži se dogovora, kar pa za druge omenjene ne morem reči!!
Gumar ne popravlja PVC, Mikele bo pravi naslov... 
V kolikor ima naš član Mikele čas ti bo najbrž z veseljem pomagal tako z nasvetom kot popravilom. Možak na mestu in izvstno narejeno delo.
Hvala Mikele.
Hvala Mikele.
pojdi se z bikom bost!
Mare, Franc, Sašo hvala za pohvalo, se prileže.
Najraje bi mu tudi sam predlagal, da pripelje k meni, pa se mi je zdelo nehigienično.
Fora teh pvc servisov (ko začne popuščati lepilo) je, da se je treba stvari lotiti celostno, ne pa samo zalepiti odlepljeni del - običajno se tako naredi več škode kot koristi, stroško poravila pa rastejo.
Normalno je, da je stvar treba popraviti tako, da se lastniku čolna izplača (ne pa samo serviserju).
Za servis konkretnega čolniča bil po moje smiselen strošek cca. 150€.
Najraje bi mu tudi sam predlagal, da pripelje k meni, pa se mi je zdelo nehigienično.
Fora teh pvc servisov (ko začne popuščati lepilo) je, da se je treba stvari lotiti celostno, ne pa samo zalepiti odlepljeni del - običajno se tako naredi več škode kot koristi, stroško poravila pa rastejo.
Normalno je, da je stvar treba popraviti tako, da se lastniku čolna izplača (ne pa samo serviserju).
Za servis konkretnega čolniča bil po moje smiselen strošek cca. 150€.
Hvala vsem. Bom byboat šel iskat enkrat ta mesec, pa ga potem pripeljem na servis.
Mi je pa tebe, mikele, predlagal tudi nekdo preko ZS, ki mu še kar zaupam.
A.
Mi je pa tebe, mikele, predlagal tudi nekdo preko ZS, ki mu še kar zaupam.
A.
Tudi z moje strani pohvale za @Mikele-ta.
Zardevam
.
mikele napisal/-a:Zardevam.
Zardeva tisti ki “nateguje”, teb pa res ni treba, bodi ponosen in tako naprej.
Darh napisal/-a:mikele napisal/-a:Zardevam.
Zardeva tisti ki “nateguje”, teb pa res ni treba, bodi ponosen in tako naprej.
Točno tako, redki so taki majstri dandanes... sicer pa, sedaj napotki so, naj se lastnik lepo odloči....
Aky napisal/-a:Na Zodiacu Cadet 240, letveno dno, mi počasi dno začelo piščat na spoju zadaj. Tubusi zrak držijo.
A.
Jaz sem imel Zodiaca Cadeta 240 letnik 1999 kjer je začelo puščati ob spojih. Odpeljal sem ga v Seawave v Lesce, kjer so mi ga zlepili. To je bilo leta 2016. Potem sem ga brez težav uporabljal še 3 sezone, dokler barke in z njim gumenjaka nisem prodal,
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost