kaki..
Moderatorji: moderator2, moderator
kaki..
No,pa sem po 3 mesecih,korona,del0,vnukinja,pa še kaj bi se našlo ,kar mi je vzelo morskih dni,neki na veselje neki na žalost.,.prišel na barko.Kolk je bila posrana nebi zgubljal besed.Za posrat..vzamem emer in gas nad dreke,da vsaj s tavečga spucam mal kokpit,da se mal vid skoz okne..kar mi v eni uri celo rata.Nato palim makino,ki je zarenčala takoj ,ko sem jo s ključem podražil.Hvala bogu.Zuni severozahodnik enih 10 do 14 vozlov,tako da sem se kr lepo nagnil in pojadral kako urco in mal na dreke pozabil.Webasto,juhu da ga imam.24 u barki po 2 urah brenčanja..jes, živleje je lep..Obrnem in pojadram v zaliv skor na sidrišče.Prvežem se na pomol in malo dofilam kesle za vodo in nazaj na bojo.Mamika prvleče pečenje in mal redčim suho hrano z domačim,Televizija neki naklada o mikronih..no pol se lepo zlehnem na klop nad webasto rorom..fino toplo,gledam film,mamika zaspi,k je zmatrana ,k nas vse kr mal preveč pedena..ji morm spet kako rožco kupt..v Hoferju v akciji..ja šparat je treba,pa nej kušta kok če.Ura je že prešla 23to,mal napol gledam film,napol spim..mmm..pol pa TRASSSSSSSSSSS po barki.U pi.. mat..kuga je počl,al jambor sploh še stoji..??Pobi tko je usipal,ko da je nekdo ajmr betona kipnu iz letala in mi zadel barko.Grem ven,mal smotan,nisem neč čudnga vidu halo,se mi je bledl,sej sem mal pil,sam ne tok spet no..Teve tud ni tok krčala??Mami spi..njo ruska fronta ne zbudi ,ko spi blaženi san na barki..Kurc, bom zjutri pogledu,kljub čudni in res kr glasni štimi smo še nad vodo.Pol me pa lulu prime kasnej in grem ven.Odmaknem šajbo na boka portu in neki mastnga zagrabim, u kaj pa to?? Po kokpitu enih 150 lepih belih pikic,takih mejhnih..gledam u luno,kaj je to zaen odsev..Grem po baterijo,,o jebem ti tristo...barka POSRANA ej pa to če ni 300 pik..po kokpitu,po vinčih,šajb..še hladilno torbo so ni posral pa to ni res ..Al pazi samo en šus je bil..ne vem al se mi je dinozaver usedu na jambor in se usral..kej tazga še nisem vidu.Pa ok prej so mel 90 dni cajt srat,tole je bil pa sam en šus*???še zadno pripono je kurba trofu ene 5krat..No sej vem,Polanc naklada si mislite..Nisem jo spucu pol včeri zjutri,jo bom sliku ,ko grem dol,da pokažem ob priliki.Celice sem spucu u nulo z eni tremi vodami ,tako da so ble čiste res,sedaj je desna ko dalmatinar..odrekana ne osenčena.
Dobr kaj to kormorana kr občasno raznese,al majo galebi na komando grupno sraje al kak se to sploh lahk zgodi.?? Ve kdo kej več na to temo? Mamo kakega poznavalca ptic in sraja da bi mi tole razložu?LP od žalostnega Iztoka..
Dobr kaj to kormorana kr občasno raznese,al majo galebi na komando grupno sraje al kak se to sploh lahk zgodi.?? Ve kdo kej več na to temo? Mamo kakega poznavalca ptic in sraja da bi mi tole razložu?LP od žalostnega Iztoka..
Re: kaki..
Hahahahhaha tole me je pa nasmejalo
Mi je kr žal zate, upam da boš brez muke spucu tele dinozavre.
Mi je kr žal zate, upam da boš brez muke spucu tele dinozavre.
Hehe, sej sem se pol tud jaz smejal,spucat je pa to taka muka, da se ti zmeša.Bimini sem ene 4 leta nazaj doma drgnil ene 3 ure pa ni bilo vse lepo.Se užre za ponort.ampak res en sam drek..mi je nula jasn ,kok je to možn.Fandl betona ne pošprica tako,če ga butneš z 5 metrov na tla.
Nekje se slišal, da sokol pomaga. Namontiraj enega na križ, aja maketo 
V 25-tih letih marine se mi je 1x zgodilo podobno. S stranko hodiva čez asfalt plato proti njegovi barki in ravno tako rafal po površini 20-tih kvadratov, pogledam gor jata galebov, najmanj 100 jih je bilo, kot da so bili dogovorjeni, da nas ciljajo. Tudi meni ni nihče verjel, so se samo smejali, ko sem govoril kaj se je zgodilo. Isti dan sem vplačal loto(po neki italjanski vraževerski fori, naj bi ptičji kakec prinašal srečo) pa ni bilo nič. Zgleda, da to velja samo v Italiji.

No sej kolikor je teh zivalic v zraku, je odlicno da kdaj kdo ne dobi na glavo, so, ampak res redki primeri.
Ni pa prijetno to cistit, sploh se ce zasusi.
Ni pa prijetno to cistit, sploh se ce zasusi.
Ha ha Polanc...ti pa znaš tole tako slikovito opisat, da je za crknit smešno.
Zanimivo, na moji pa še nikoli ni bilo niti enega dreka... pa sva samo cca 300m zračne razdalje narazen. Pri nas v marini je že na drugem koncu marine štala s sranjem... pač to je cena, da so ribiške barke vezane v bližini...
Zanimivo, na moji pa še nikoli ni bilo niti enega dreka... pa sva samo cca 300m zračne razdalje narazen. Pri nas v marini je že na drugem koncu marine štala s sranjem... pač to je cena, da so ribiške barke vezane v bližini...
Veter v laseh, travarca v zobeh 
Ko boš na barki, vsake toliko spuščaj tale zvok. Mogoče si bodo zapomnili, da se je tega področja dobro izogibat, ker jim bo šlo na živce.
Ultrasonic Bird Repeller Sound
ali pa tole, ki dela na solar
HopTopper Ultrasonic Pest Repeller
išči v googlu
"Ultrasonic Bird Repeller"
ali pa kar slovenske zadetke
"odganjalec ptičev" ipd.
Ampak! Ne prevzemam odgovornosti, če jih bo po kakršnemkoli naklučju potem še več
Pa glej, da ti ne bodo potem domačini srali po barki, če jim bo zvok najedal.
Ultrasonic Bird Repeller Sound
ali pa tole, ki dela na solar
HopTopper Ultrasonic Pest Repeller
išči v googlu
"Ultrasonic Bird Repeller"
ali pa kar slovenske zadetke
"odganjalec ptičev" ipd.
Ampak! Ne prevzemam odgovornosti, če jih bo po kakršnemkoli naklučju potem še več
Pa glej, da ti ne bodo potem domačini srali po barki, če jim bo zvok najedal.
Sem najprej mislil da je tema o kakiju, sem rekel to me pa ne zanima, potem pa le odprl, pa vidim, da je drug kaki na tapeti.. 
Je bla una plava ki jo je zadnič žal odtrgalo totalno posrana moja pa ene 3 leta ne...zdej so se pa na mojo spravli...na anteno sedajo kljub vezicam v zrak postavljenim in ratatatata po palubi.jao da sem mel tendo...
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Na Zbilju so tako privezane barke kot plavajoči pomol standardno in na veliko posrani (predvsem race in labodi, ki jih je tam ogromno).
Naš odgovor je potopna črpalka, privezana na vrvno zanko tako, da seže ravno prav do vode ko jo obesiš, nanjo pa je pritrjena colska cev, s katero z vodo iz Save približno vsak drugi dan (člani TD Zbilje) operemo vse posrano.
Pri tebi na boji bi to bilo bolj nerodno. Najbrž bi rabil razsmernik za črpalko, pa še naša cev vzame precej prostora (se ne da zložit kot gasilska). Poleg tega morska voda oziroma sol, ko se ta posuši, zna gristi vrvi in tkanine in glodati premične reči podobno kot pesek, tako da bi moral po takem pranju z morsko vodo občutljive reči sprati s sladko. In ko na boji te najbrž nimaš dovolj za to, bi bilo treba naročiti kak naliv...
Vse, kar smo sicer doslej poskusili za odganjanje, razen koga živega, se ni obneslo.
Naš odgovor je potopna črpalka, privezana na vrvno zanko tako, da seže ravno prav do vode ko jo obesiš, nanjo pa je pritrjena colska cev, s katero z vodo iz Save približno vsak drugi dan (člani TD Zbilje) operemo vse posrano.
Pri tebi na boji bi to bilo bolj nerodno. Najbrž bi rabil razsmernik za črpalko, pa še naša cev vzame precej prostora (se ne da zložit kot gasilska). Poleg tega morska voda oziroma sol, ko se ta posuši, zna gristi vrvi in tkanine in glodati premične reči podobno kot pesek, tako da bi moral po takem pranju z morsko vodo občutljive reči sprati s sladko. In ko na boji te najbrž nimaš dovolj za to, bi bilo treba naročiti kak naliv...
Vse, kar smo sicer doslej poskusili za odganjanje, razen koga živega, se ni obneslo.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Prodat bo treba ,pol jo pa men ne bojo mogl več posrat..
Najbolje je kupit podmornico.
Al pa veeeeeeeliki olagumi..
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta