Navodilo za lepljenje, dodajanje slik na forum
Moderator: moderator
Re: Navodilo za lepljenje, dodajanje slik na forum
Ja saj to je vse jasno, bo pa en ponudnik in to je moj album sedaj prenehal z delovanjem in tako bodo zginile vse slike ki smo jih veliko let nalagali na forum.
Kaj pa če bi zadevo prstavili na nekaj modernejšega? Jaz lahko pomagam postaviti Discourse, ki ga uporabljam na https://pojalabanda.com. Gostovanje slik pa tudi ne bi smelo biti prevelik zalogaj v teh časih.
A je že kaj novega kam lepit slike?
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Lure napisal/-a:Kaj pa če bi zadevo prstavili na nekaj modernejšega? Jaz lahko pomagam postaviti Discourse, ki ga uporabljam na https://pojalabanda.com. Gostovanje slik pa tudi ne bi smelo biti prevelik zalogaj v teh časih.
Lure pravkar sem govoril z Adminom. V njegovem imenu lepo prosim za pomoč, da se slike kam prestavi. Bi bilo to možno?
Mislim, da je še nekdo omenil, da bi lahko pomagal glede slik.
Prosim naj me kontaktira, da se potem z Adminom skupaj dogovorimo kako rešiti zadevo.
HVALA za pomoč vnaprej
Kot kaže slik ni več 
NASA napisal/-a:Kot kaže slik ni več
Kar jaz vidim so še vse
Jaz jih v mojih prispevkih ne vidim
Jaz sem imel vse shranjene v moj album in so še vedno vidne
Jaz sem naredil kopijo (upam da) vseh slik in jih poslal adminu. Sedaj se njega caka, da popravi povezave na forumu.
Zdaj pa res ni nobene slike več na forumu, ki smo jih nalagali 10 let in več 
Jaz sem vse slike arhiviral in jih poslal administratorju. Potem je bilo pa na njem, da na forumu popravi povezave, ampak izgleda da ni nicesar se naredil.
samodaje napisal/-a:Jaz sem vse slike arhiviral in jih poslal administratorju. Potem je bilo pa na njem, da na forumu popravi povezave, ampak izgleda da ni nicesar se naredil.
ne da se mu več ukvarjat s tem, še na FB se komaj javi v kakšni objavi
mislim, da je vseeno prihodnost v FB, ta forum je zastarel, težave z lepljenem slik itd itd
tudi sam bi še kaj objavil, kak test, kakšno reportažo, pa se mi ne da ukvarjat, slika oz fotografija pa pove več kot deset besed
Saj ga razumem, ampak jaz mislim, da je ta forum ogromna baza znanja in je škoda da gre v pozabo. Za teste iz reportaze je mogoče fb vredu alternative, predvsem ker lahko doseže širšo publiko, za vse ostalo pa ne.
alesjo napisal/-a:Zdaj pa res ni nobene slike več na forumu, ki smo jih nalagali 10 let in več
Tudi slike, ki so na kakem tretjem strežniku (ne na kakem, ki so ga ukinili), se ne prikazujejo več, vsaj v mojih prispevkih ne.
samodaje napisal/-a:Saj ga razumem, ampak jaz mislim, da je ta forum ogromna baza znanja in je škoda da gre v pozabo. Za teste iz reportaze je mogoče fb vredu alternative, predvsem ker lahko doseže širšo publiko, za vse ostalo pa ne.
žal prerokujem klavern konec, če vse vodi en človek pač ne gre, premalo moderatorjev z jasnimi nalogami in pooblastili, prešvoh strežniki, zastarela platforma in še in še, tako bo to šlo vse v maloro
to ni slaba popotnica,
Statistika
Skupno 348349 objav • Skupno 19219 tem • Skupno 8072 uporabnikov
ampak kot pravim, verjetno se Sandiju ne da več ukvarjat s tem
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti