Salon plovil Ljubljana
Moderatorji: moderator2, moderator
Salon plovil Ljubljana
Ali kdo ve če bo kaj od gumic na sejmu za bežigradom ali bodo bolj kemperji in podobno?
LP
LP
Navtika bo, to je tudi svoj sejem, ki se imenuje Salon plovil. Tisto, kar pa so toplice, kmetije in prikolice pa je drugi sejem z imenom Turizem in prosti čas, ki pa se odvija v istem terminu.
Salon plovil je samo v eni hali, v novejši A2, ostalo so kamperji in kmetije... Ko sem se pred 1 uro "sprehajal" po hali, je kar nekaj gumic, od tistih manjhnih dolgih 2m pa do nekje 6 metrov....
Sejem se odpira jutri in traja do nedelje, vsak dan od 10:00 do 19:00 ure, v nedeljo pa se zapre 2 uri prej, torej ob 17:00.
Vabljeni!
Salon plovil je samo v eni hali, v novejši A2, ostalo so kamperji in kmetije... Ko sem se pred 1 uro "sprehajal" po hali, je kar nekaj gumic, od tistih manjhnih dolgih 2m pa do nekje 6 metrov....
Sejem se odpira jutri in traja do nedelje, vsak dan od 10:00 do 19:00 ure, v nedeljo pa se zapre 2 uri prej, torej ob 17:00.
Vabljeni!
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Ker vem, da je Admin na sejmu in na štandu promovira Portal Morjeplovec, bo zagotovo imel pri sebi še kakšno zastavico. Tako dragocene zastavice ni možno kupiti v prosti prodaji, boš prej sprejet v društvo YES kot pa v "štacuni" kupil tako pomembno zastavico
LP

LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
Novinec napisal/-a:Ker vem, da je Admin na sejmu in na štandu promovira Portal Morjeplovec, bo zagotovo imel pri sebi še kakšno zastavico. Tako dragocene zastavice ni možno kupiti v prosti prodaji, boš prej sprejet v društvo YES kot pa v "štacuni" kupil tako pomembno zastavico![]()
LP
jutri se tudi jaz oglasim tam nekje
admin

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov