Obnova plovila Searay FRIK
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- frikmusic
- Admiral
- Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
- Kontakt:
kr en napisal/-a:Oba sta stručkota, le da bo Senica sigurno pol cenejši !
Mogoče še Dejan, ampak ta je pa iz Celja.
Obadva osebno poznam pa mi računalnik ne diši dokler imam vsaj malo upanja bom vstrajal pri zagonu motorjev brez računalnika. Trenutno iščem mojstra za linijske Bosch pumpe (verjetno starejši mojster) in sem prepričan da motorji stečejo kot morajo.
Frajtonerca je prava stvar...
- barba&capo
- Kontraadmiral
- Kontakt:
Član foruma "mihold" oz. njegov oče ima Bosch Car service v Renčah (okolica Nove Gorice). Poskusi povprašat pri njih.
http://www.avtomehanika-arcon.si/
LPU
http://www.avtomehanika-arcon.si/
LPU
Lahko ti se jaz preporocam mojstere katere poznam da so dobri, ceprav so ti morda predalec:
www.motortech.hr
www.motortech.hr
- frikmusic
- Admiral
- Kontakt:
opus napisal/-a:Lahko ti se jaz preporocam mojstere katere poznam da so dobri, ceprav so ti morda predalec:
www.motortech.hr
Tele pa znajo biti pravi grem takoj v akcijo.
- frikmusic
- Admiral
- Kontakt:
bolid napisal/-a:Frikmusic, vidim da si dal zadevo v že v prodajo,kaj je novi projekt
Tko kot pri večini - vsak let vsaj metr več
Možnost imam zelo ugodno kupiti večjo zelo staro barko zaenkrat samo toliko in upam da se za mojo najde kupec. Sea ray je narejen kot se spodobi in sem prepričan da bo novemu lastniku dobro služila. Cena se mi zdi upravičena vsaj tako je moje mnenje čeprav v teh časih...
http://www.avto.net/mornar2003/ad.asp?ID=83627
- frikmusic
- Admiral
- Kontakt:
No s temle projektom sem se začel ukvarjat pred tremi leti tako da ne vem če je lih na hitro.
Trenutno na barki konstantno že cca 4 mesece delamo od 2 do 5 delavcev nekaj tudi pravih mojstrov.
Nekatiri hišo zidajo celo živlenje pa jo še ne dokončajo jaz sem mojo nizkoenergijsko ekološko pasivno hišo prvo v SLO postavil v manj kot 6 mesecev. V tem času smo porušili stari objekt, naredili plavajočo ploščo, postavili skelet ... do uselitve z kompletnim pohištvom ki smo ga nekaj izdelali z svojimi delavci v naši delavnici. Izvajalcev pa praktično razen oken in prezračevanja in rekuperacije ni bilo.
Tako da ne vidim problema nekatiri pač znamo organizirat delo nekatiri pač ne to je moj odgovor na zgornje uprašanje.
Za dokončat so ostale praktično samo še tapetniške storitve in manjši detajli.
Trenutno na barki konstantno že cca 4 mesece delamo od 2 do 5 delavcev nekaj tudi pravih mojstrov.
Nekatiri hišo zidajo celo živlenje pa jo še ne dokončajo jaz sem mojo nizkoenergijsko ekološko pasivno hišo prvo v SLO postavil v manj kot 6 mesecev. V tem času smo porušili stari objekt, naredili plavajočo ploščo, postavili skelet ... do uselitve z kompletnim pohištvom ki smo ga nekaj izdelali z svojimi delavci v naši delavnici. Izvajalcev pa praktično razen oken in prezračevanja in rekuperacije ni bilo.
Tako da ne vidim problema nekatiri pač znamo organizirat delo nekatiri pač ne to je moj odgovor na zgornje uprašanje.
Za dokončat so ostale praktično samo še tapetniške storitve in manjši detajli.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov