Predlagam sledeče.-.- vsi, ki so kakorkoli ostali na cesti zaradi barabije lopovov ki jih podpira v teh nečednih poslih država, naj iz svojih avtomobilov sname tablice, namesto njih pa namontira ime firme, ki jih je spravila na rob.. verjetno jih bo v kratkem kar precej, ki bodo na avtomobilih vozili tablice kot je Vegrad, Mura,SCT, kak Zvon in podobno.. saj tega je veliko.. Naj še ta država občuti krizo.. nehajmo podpirat barabijo, ki nam samo jemlje, a nič ne daje..
Neposlušnost
Moderatorji: moderator2, moderator
Neposlušnost
Takoj moram povdarit, da tale prispevek ni političen, temu sem se odpovedal
bi imel preveč za pisat
Predlagam sledeče.-.- vsi, ki so kakorkoli ostali na cesti zaradi barabije lopovov ki jih podpira v teh nečednih poslih država, naj iz svojih avtomobilov sname tablice, namesto njih pa namontira ime firme, ki jih je spravila na rob.. verjetno jih bo v kratkem kar precej, ki bodo na avtomobilih vozili tablice kot je Vegrad, Mura,SCT, kak Zvon in podobno.. saj tega je veliko.. Naj še ta država občuti krizo.. nehajmo podpirat barabijo, ki nam samo jemlje, a nič ne daje..
MORJE, ŠIROKA CESTA..
Super,sosed sem takoj za to !
Daj, obesi ene tablice, pa pridi na pivo, naslednji vikend bomo dol !
Aja, kazen je 500eu, za neregistrirano vozilo, in 500 eu za neprave tablice !
Hmm, načeloma bi moral dobiti kazen 250eu če plačaš takoj, saj bi imel vozilo registrirano, le nepravilne registerske označbe...
Z tem bi žal dosegli le še večji minus v denarnici...
Jeb... ga, tale država je čist v K... !
Vse je treba podavit !
Daj, obesi ene tablice, pa pridi na pivo, naslednji vikend bomo dol !
Aja, kazen je 500eu, za neregistrirano vozilo, in 500 eu za neprave tablice !
Hmm, načeloma bi moral dobiti kazen 250eu če plačaš takoj, saj bi imel vozilo registrirano, le nepravilne registerske označbe...
Z tem bi žal dosegli le še večji minus v denarnici...
Jeb... ga, tale država je čist v K... !
Vse je treba podavit !

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
dule napisal/-a:navigator napisal/-a:Vzet nekomu ki so mu vzeli že vse? se ne da..
A misliš da ne? Saj še ni nag pa bos.
Žal ima Dule prav. Kako dolgo si v delavnem razmerju, se ti pač vsedejo na plačo. Če tudi imaš zajamčen OD, torej 560 € na mesec
Tako da si dejansko nag in bos, ampak ker imaš redno delovno razmerje, si še vedno oblečen in obut
Pajer1 bi rekel:" Hja fantje, takle imamo"!
LP
neposlušnost
Pa pri gornjem naštevanju si pozabil še na našega Pavčka, pa njegov TVM. Sem že bil čisto na tem, da nabavim nekaj za poletje (prvič), sedaj pa že dva meseca ni šoldov. Pa še zgleda jih ne bo en čas. Ne samo neposlušnosti, še kaj več potrebuje ta banda.
Se opravičujem, samo malo sem si moral dati duška.
Lp
Se opravičujem, samo malo sem si moral dati duška.
Lp
Če te zaprejo, maš pol vsaj tistih 60 dni urejeno stanovanje in prehrano
saj ne rečem da se razpustimo kot Egipčani, a je vse skupaj na dobri poti da postane še kaj hujšega. Še dobro da imam barko na HR, ker bi sicer ko jo bom dvignil iz vode, sam brusil pa barval.. tako pa bom lepo imel na črno pomočnike

MORJE, ŠIROKA CESTA..
- Savo1953
- Admiral
- Kraj: Škofljica - Kvarner (Duga uvala)
navigator napisal/-a:Če te zaprejo, maš pol vsaj tistih 60 dni urejeno stanovanje in prehrano![]()
saj ne rečem da se razpustimo kot Egipčani, a je vse skupaj na dobri poti da postane še kaj hujšega. Še dobro da imam barko na HR, ker bi sicer ko jo bom dvignil iz vode, sam brusil pa barval.. tako pa bom lepo imel na črno pomočnike
![]()
Če uporabiš "išči" boš videl, da se v Verudi niso obnesli pomočniki na črno..
Sej dol niso kej boljši. Pizdar.je hitro kopirajo
Jaz imam 24-tko doma na dvorišču
Kdor hoče, najde pot, kdor noče, najde izgovor.
Hja, ta bedasti zakon o črnem delu lahko zaživi le v Sloveniji.. splošno smo znani kot narod fovšije..in na to karto igra vlada.. da bomo cinkali eden drugega.. no ja, kak dan ali dva nazaj je bil pri sosedu en mojster, popravljal je streho.. pa mi je kar dol iz strehe povedal, da če pride kak inšpektor, pa ga drka, da ga bo pokopal kar na vrtu, kjer je prej naredil nekaj podobnega topli gredi..upam da tole berejo prodane duše ki se jim reče inšpektor..
MORJE, ŠIROKA CESTA..
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov