prozorni antifouling?
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
prozorni antifouling?
Imam vprasanje, se dobi prozorni antifouling.?..V spreju sem jih nekje videl, ampak ne vem, če je to dovolj dobro, za gliser, ki doseze 50mph?
Podvodni del je oranzne barve in tezko karkoli kombiniram zraven.
Ko bi imel vsaj vodno linijo nekje označeno bi mi blo lazje bi vzel premaz v črni barvi.
Slika colna v vodi
http://www.bryantboatowners.com/forum/album_pic.php?pic_id=2869
Na suhem
http://www.bryantboatowners.com/forum/album_pic.php?pic_id=2871
p.s. kopirajte povezavo v novo okno, če vam ne bo pokazalo slike.
Podvodni del je oranzne barve in tezko karkoli kombiniram zraven.
Ko bi imel vsaj vodno linijo nekje označeno bi mi blo lazje bi vzel premaz v črni barvi.
Slika colna v vodi
http://www.bryantboatowners.com/forum/album_pic.php?pic_id=2869
Na suhem
http://www.bryantboatowners.com/forum/album_pic.php?pic_id=2871
p.s. kopirajte povezavo v novo okno, če vam ne bo pokazalo slike.
Poglej to stvar. Jaz je ne poznam, vendar opis uporabnosti je pozitiven.
www.bolha.com/oglas3049714
Pa kar do črne črte, se ne bo videlo, ker je stvar brezbarvna. Pa tudi ne škodi, če gremo z antifoulingom čez vodno črto.
LP
Pa kar do črne črte, se ne bo videlo, ker je stvar brezbarvna. Pa tudi ne škodi, če gremo z antifoulingom čez vodno črto.
LP
atilone napisal/-a:Poglej to stvar. Jaz je ne poznam, vendar opis uporabnosti je pozitiven.
LP
Ta stvar izgleda svinsko draga
Priporočam ti uporabo brezbarvnega abntifolinga. Sam se uporabljal nekaj let spreje, ampak se niso ravno obnesli. Čim čoln stoji par dni, je že polno sranja na nogi. Tudi vsi spreji niso enaki, enkrat sem kupil enga (ne vem več katerega), kao prozornega, pa je peta po par dneh postala sivo-mat. Tako sem moral z vodobrusnim papirjem naslednje leto celega odtsranit.
jaz bom letos promal z Nubian transparent 55 antifolingom (tudi prozoren)
Bomo videli jeseni, kako bo
atilone napisal/-a:Poglej to stvar. Jaz je ne poznam, vendar opis uporabnosti je pozitiven.
LP
Ja se strinjam, če dobiš brezbarvni premaz.Če bi moral pacati z črno barvo, bi pa ze gledal, da bi vsaj nekako zgledalo.
Ta stvar mi je predraga, sigurno obstajajo kakšne cenejše alternative.Do sedaj sem uporabljal Hempel Hard racing, ampak se mi zdi, da v transparentni barvi ne obstaja?
Pol kilograma imaš za 25 kvadratov. Plovilo z tako kvadraturo do vodne linije ima že ponavadi dva pogonska motorja, katera ti popapata ceno tega artikla v dveh urah smučanja in en hiter izlet do naslednjega otoka. Govorim na pamet, približno. Seveda pa se da izračunat.
Imaš pa prav , da je svinsko drago. Če pa zdrži tako dolgo kot navaja prodajalec, pa ni drago. Rabimo poskusnega zajčka
.
LP
Imaš pa prav , da je svinsko drago. Če pa zdrži tako dolgo kot navaja prodajalec, pa ni drago. Rabimo poskusnega zajčka
LP
zlatko83 napisal/-a:atilone napisal/-a:Poglej to stvar. Jaz je ne poznam, vendar opis uporabnosti je pozitiven.
LP
Ta stvar izgleda svinsko draga![]()
Priporočam ti uporabo brezbarvnega abntifolinga. Sam se uporabljal nekaj let spreje, ampak se niso ravno obnesli. Čim čoln stoji par dni, je že polno sranja na nogi. Tudi vsi spreji niso enaki, enkrat sem kupil enga (ne vem več katerega), kao prozornega, pa je peta po par dneh postala sivo-mat. Tako sem moral z vodobrusnim papirjem naslednje leto celega odtsranit.
jaz bom letos promal z Nubian transparent 55 antifolingom (tudi prozoren)
Bomo videli jeseni, kako bo
Zlatko, sem pri kolegu videl, ki je vsako leto sprayal, da to ni to.
Torej, kje se ta Nubian 55 dobi, verjetno ni v sprayu in se ga nanasa z valjckom, kar je sigurno bolj obstojno.
Peta je črne barve, glede na to, da bo čoln čistno nov, bi jo ze od začetka rad zaščitil z dobrim premazom, s čim naj premazem peto?
atilone napisal/-a:Pol kilograma imaš za 25 kvadratov. Plovilo z tako kvadraturo do vodne linije ima že ponavadi dva pogonska motorja, katera ti popapata ceno tega artikla v dveh urah smučanja in en hiter izlet do naslednjega otoka. Govorim na pamet, približno. Seveda pa se da izračunat.
Imaš pa prav , da je svinsko drago. Če pa zdrži tako dolgo kot navaja prodajalec, pa ni drago. Rabimo poskusnega zajčka.
LP
Se strinjam s tem, kar si napisal, ampak zakaj bi plačeval, 300€, če dobre alternative stanejo 20€/liter, če ne bo šlo drugače bom kupil tudi to.
zlatko83 napisal/-a:Ta stvar izgleda svinsko draga![]()
http://shop.strato.de/epages/61410703.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/61410703/Products/802.813.21
Evo poskusnega zajčka! Sem sprobal lansko leto, natančno tale produkt in je popolnoma neučinkovit. Ker sem frajer še malo falil vodno linijo (premazal premalo), sem lahko natančno videl, da ni razlike med področjem kjer je nano lak in področjem kjer je goli gelcoat... K sreči barka v Punatu na Krku in pe to v vodi le krajši čas... Tam so res samo alge in ni črvičkov in polžev. Če bi bil v kakšni SLO marini, bi po 10 dneh imel uničen gelcoat!!!
No tole sedaj na sliki naj bi bil nano antifouling tretje generacije, ki je menda odličen in oh in sploh. Sem pa prepričan, da bo naslednje leto isto, ko bodo spet rekli, da je bila 3. generacija zanič in da je ta sedaj četrta pa odlična...
NE KUPUJTE!!!
LP
No tole sedaj na sliki naj bi bil nano antifouling tretje generacije, ki je menda odličen in oh in sploh. Sem pa prepričan, da bo naslednje leto isto, ko bodo spet rekli, da je bila 3. generacija zanič in da je ta sedaj četrta pa odlična...
NE KUPUJTE!!!
LP
Ne moreš verjet.Sem našel ta isti antifouling na spletu ( USA ) za ceno reci in piši 22,89 $. Naši pa kar eno nulo zraven. Pa še to, da so ga potegnili iz prodaje, ker... žal mi angleščina ne gre tolko , so pa bile, v obrazložitvi navedene tri z veliko napisane črke.
Lukach, sem pa našel oranžni antif. , je od International-a, VC 17 M EXTRA. www.des-boots-service.de , v iskalno okence vpiši št. artikla, 35.990.139 .
LP
Lukach, sem pa našel oranžni antif. , je od International-a, VC 17 M EXTRA. www.des-boots-service.de , v iskalno okence vpiši št. artikla, 35.990.139 .
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov