mira 34 innovazioni
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Sem mislil, da ima možak že ogledani ti dve barki.
Če pa smo na tej dolžini, pa je tu še cel kup zelo všečnih plovil. Med prvimi bi omenil Cranchi Zafiro 34 in Gobbi oz. Atlantis 345. Tudi Elan power 35 je odličen čoln, le vroč v kokpitu kot hudič! Ga pa odlikuje odlična izdelava.
Če pa smo na tej dolžini, pa je tu še cel kup zelo všečnih plovil. Med prvimi bi omenil Cranchi Zafiro 34 in Gobbi oz. Atlantis 345. Tudi Elan power 35 je odličen čoln, le vroč v kokpitu kot hudič! Ga pa odlikuje odlična izdelava.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Fantje hvala lepa Vam.
Mira in bavarija sta v ožjem izboru. Pregledala svajih pa ......veliko. Novih in rabljenih.
Elan mi je super barka, lepa ,HT, diesel, ampak meni kokpit ne sede
chranchi
ne vem
Drugo. Odločila sva se da kupiva barko dolžine ned 33 in 35 in nekje med 80 in 100 tisočaki, ker drugače lah kar zletiš in odletiš med evri v oblake in z metri in opremo in ...
Tretje . Res bi rad da kupimo uporaben in dober čoln. Nisem mislil s tem da ne bo vzdrževanja in popravil, ampak Vi sigurno poznate kaj je bolje , k ste stari mački kot jaz k sem v navtiki par let.
Pa da imamo potem pet let nekje ta čoln.
Hvala še enkrat za pomoč in dobrodošli za vaše odgovore
Lp Dušan
Mira in bavarija sta v ožjem izboru. Pregledala svajih pa ......veliko. Novih in rabljenih.
Elan mi je super barka, lepa ,HT, diesel, ampak meni kokpit ne sede
Drugo. Odločila sva se da kupiva barko dolžine ned 33 in 35 in nekje med 80 in 100 tisočaki, ker drugače lah kar zletiš in odletiš med evri v oblake in z metri in opremo in ...
Tretje . Res bi rad da kupimo uporaben in dober čoln. Nisem mislil s tem da ne bo vzdrževanja in popravil, ampak Vi sigurno poznate kaj je bolje , k ste stari mački kot jaz k sem v navtiki par let.
Pa da imamo potem pet let nekje ta čoln.
Hvala še enkrat za pomoč in dobrodošli za vaše odgovore
Lp Dušan
Jah, nove ne, ampak ene 5-6 let staro, bi pa najverjetneje šlo...
pa še link od novih, za sline cedit : http://www.formulaboats.com/
pa še link od novih, za sline cedit : http://www.formulaboats.com/

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov