Marina ACI Pula

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
Fojki
Viceadmiral
Kraj: Ljubljana - Barbariga

Marina ACI Pula

OdgovorNapisal/-a Fojki » Pe Mar 04, 2011 11:30

Fantje zdravo

Letos smo se odločili ,da odidemo v marino ? Ker imamo še hišo se bomo občasno vračali tudi tja tako ,da mi je trenutno Pula še najbližje .
Ampak mi lahko kaj svetujete ali se splača iti v ACI Pulu. Oz ali je v tej marini ponoči mir kakoje z wc ji ? čistoči itd..

OdgovorNapisal/-a deserteagle » Pe Mar 04, 2011 12:12

Marina pula ne slovi po mirnosti in čistoči vode. Zraven je glavna cesta in Uljanik. Jst sem se odločil za ACI Pula, ker ne bom bival na plovilo oz. nimam možnosti in mi je najbližje in najceneje iz Barbarige :lol: . Zato je pa tudi med cenejšimi ACI marinami. Za spanje, mir bi priporočil Verudo ali bumarino. Veliko bolše.

lp
Uporabniški avatar
EDO
Admiral
Kraj: Ljubljana - Lovran - Umag

OdgovorNapisal/-a EDO » Pe Mar 04, 2011 13:43

Pula je najcenejša ACI-jeva marina. To tudi nekaj pove. Gostje so se pritožavali nad smradom iz kanalizacije, ampak letos naj bi to uredili oz. že urejajo. To je informacija iz prve roke - direktorja marine (moj bivši someščan in skoraj sošolec) s katerim sem se srečal v marini pred 3 tedni.
Tujak imaš nekaj posnetkov marine ob takratnem obisku.
Slika
Pogled na Uljanik
Slika
Slika
Pa še najnovejša oblika antifauliga :lol: Hempel bo šel v maloro :lol:
Slika

Če si rad v centru mesta (nekateri imajo to zelo radi) je to še kar dober izbor. Pula le ni neka vukojebina.
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
zlatko83
Admiral

OdgovorNapisal/-a zlatko83 » To Avg 02, 2011 16:13

Ima kdo od morjeplovcev celoletni privez v marini Pula? Zanima me, kako izgleda plovilo spomladi, kot koralni greben, ali ni tako hudo?
Piše tudi, da imajo 10t dvigalo, a ga jaz še nisem videl?
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » To Avg 02, 2011 17:38

Fantje so se tukaj na forumu pritoževali ravno nad tem, kar si omenil. Barka je spomladi katastrofalna. Dvigalo pa je nekaj sto metrov više proti železniški postaji. Ampak včasih je bilo privat, ne od ACIja.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov