Problem z mocjo motorja
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Problem z mocjo motorja
Zivjo!
imam johnsona 25 l 73 na colnu meteor 380 in imam sledec problem.
coln nikakor ne zglisira z 2 osebami na colnu in imam obcutek da motor ne
dobi koncnih obratov,mislim da se ustavi nekje okoli 4000 rpm.ko sem sam na colnu in po mirnem morju sem izmeril hitrost 30 kmh po gpsu.kompresija
je ok-cca 9 bar,svecke nove in pravilna toplotna vrednost,motor se ne pregreva,karburator ociscen,vzig nastavljen,edino na mrzlo tezje vziga ko se segreje pa brez problema.gor imam eliso 9x10-nisem siguren ce je to prava oznaka so pa edine stevilke ki so vidne na njej.je lahko samo problem v elisi?ki drugega mi ne pride vec nic na pamet!
imam johnsona 25 l 73 na colnu meteor 380 in imam sledec problem.
coln nikakor ne zglisira z 2 osebami na colnu in imam obcutek da motor ne
dobi koncnih obratov,mislim da se ustavi nekje okoli 4000 rpm.ko sem sam na colnu in po mirnem morju sem izmeril hitrost 30 kmh po gpsu.kompresija
je ok-cca 9 bar,svecke nove in pravilna toplotna vrednost,motor se ne pregreva,karburator ociscen,vzig nastavljen,edino na mrzlo tezje vziga ko se segreje pa brez problema.gor imam eliso 9x10-nisem siguren ce je to prava oznaka so pa edine stevilke ki so vidne na njej.je lahko samo problem v elisi?ki drugega mi ne pride vec nic na pamet!
hvala za odgovore!coln ne verjamem da je poln vode ki ko je coln na prikolici brez motorja zadnji del colna lahko sam dvignem.tudi pri propelerju je use na svojem mestu.po moje je tudi kaj za nastavit okoli motorja samo ne vem vec kaj,ki sem ze probavau nastavljat karburator pa ni vecje razlike.vpljiva kaj pozicija motorja-trim?tega nisem nic spreminjau je motor je motor na spodnji luknji.
kaksno hitrost bi sploh lahko pricakovau od tega motorja ce bi delau kot bi mogu?
kaksno hitrost bi sploh lahko pricakovau od tega motorja ce bi delau kot bi mogu?
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti