mercruiser 5,7 ne vžge
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
mercruiser 5,7 ne vžge
Pozdravljeni
Ali mi lahko kdo pove kaj je narobe z motorjem mercruiser MCM 5,7L , ko je mrzel vžge iz prve ko obrneš ključ. ko pa je motor topel pa ga moram verglat, da se bojim da se bo izpraznil akumolator. Kaj bi bilo lahko narobe? Motor je letnik 1990.
Za odgovor se lepo zahvaljujem.
Ali mi lahko kdo pove kaj je narobe z motorjem mercruiser MCM 5,7L , ko je mrzel vžge iz prve ko obrneš ključ. ko pa je motor topel pa ga moram verglat, da se bojim da se bo izpraznil akumolator. Kaj bi bilo lahko narobe? Motor je letnik 1990.
Za odgovor se lepo zahvaljujem.
Da ni kakšna težava z električnim čokom... Če se ti kabel na alternatorju sname (glupa sponka na vijaku, ki hitro pade dol....), potem se loputa ne segrev in je vedno pod čokom, zaugom... Hladnemu to itak paše, toplemu pa nikakor ne... Pri večjih vrtljajih pa ti loputo odpre podtlak in motor deluje kolikor toliko normalno, čeprav je poraba za odtenek večja...
Preveri to!!!
Preveri to!!!
Hvala vsem za pomoč . Kmalu grem sped dol pa bom na barko pa bor res preveril še te vaše nasvete. Še eno podoprašanje. Barko imam v Biograd nm. servise pa mi dela mehanik Tokič , ali je mogoče tudi kakšnemu od vas kaj servisiral pa me zanima kakšno imate mnenje o njem?
Še enkrat hvala vsem za nasvetih.
Še enkrat hvala vsem za nasvetih.
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov