Vez Krk (zaliv Klimno)

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

deserteagle
Kapitan fregate

Vez Krk (zaliv Klimno)

OdgovorNapisal/-a deserteagle » Po Sep 05, 2011 16:33

Pozdravlejni,

poleti smo malo pohajkovali po Klimnem in sem videl, da je v Čižičih manjša ˝marina˝.Ve kdo kako je z vezi v tam ali kje drugje v tem zalivu, tudi Klimno bi prišlo v poštev. Rabil bi pa celoletnega za cca 7m.

Hvala!

lp
Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » Po Sep 05, 2011 16:59

Za v Čižičih vprašaj Edisa (lastnik lokala Mala sten) nasproti marine. V Klimnem je precej gužva, mogoče je varjanta na korpomortu, priveze pa upravlja Komun.
mirno morje
nuvolari
Viceadmiral
Kraj: bled

OdgovorNapisal/-a nuvolari » Po Sep 05, 2011 17:04

ja tam vprašaj za Edisa ali pa za Rokota, ta je sedaj kao novi upravitelj te lučice odkar je prišlo to pod županjisko upravo Krk, jaz imam tam ččoln a ne vem kako dolgo, ker so dali eno obupno ceno veza..sicer še ni točno, a za tujce naj bi bilo 2 eur na meter na dan.. za domačine seveda precej ceneje (slišati je 100 kun na meter na leto) no in glej zdej neprotekcionizma.. :P

lp
Veritas et Aequitas
deserteagle
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a deserteagle » To Sep 06, 2011 17:12

Ko bom odspodi se bom šel pozanimat. Je pa lahko problem, če je to kot športna lučica...smo že nekaj predebatirali na to temo..sem imel isto ceno v Portičo pri Peroju. 25 kn meter. Sem se odločil, kar za marino v Puli :D

Potem je pa cena da dol padeš 7m x 2 eur x365 dni= 5110 eur :roll:

Sem mislil, da je to privat...
Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » To Sep 06, 2011 20:05

V Kllimnu sta dva privat "škvera". Mogoče se bi dalo tam kaj ugodno zmenit. Za Čižiče sem slišal, da imajo neke lude spremembe (pa nisem verjel). Na korpomortu pa ima jadrnico naš član Ljubo, pa ga kontaktiraj, mislim, da je sprejemljiva cena, samo rabiš baybot, da prideš na barko
mirno morje
Uporabniški avatar
Mitja P
Admiral

OdgovorNapisal/-a Mitja P » To Sep 06, 2011 20:34

Ja u Klimnu kod Danijela ma moj prijatelj čoln.

Ga bom poslal v akcijo, pa naj povpraša če je še kje kakšna luknja.

A bi to svojega peljal dol ??
blze
Admiral
Kraj: Il. Bistrica-Selce
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a blze » Če Sep 08, 2011 18:00

Jaz sem slišal, da bojo v Čižićah pometli vse barke ven, in to tiste ki imajo dva ali več priveza. Namreč potem bojo podelili priveze lastnikam počitniških hišic, ki so tam zgrajene.
Uporabniški avatar
ljubo
Admiral
Kraj: NOVA GORICA

OdgovorNapisal/-a ljubo » Če Sep 08, 2011 19:01

V klimnem je brezvladje. Dosedanji oskrbnik počasi odhaja novi se je zaletel tako, da se ne ve kako bo. Se pa mesta praznijo in novi prihajajo. Vem pa, da je bla čakalna lista tri leta na korpomorto. No za jadrnice je bolj problem. Gliserje pa ne vem. Sta še dva privat in tam vem, da je ogromno gliserjev. Številk ne vem je pa pametno, da se tja zapelješ pa malo poprašaš.
pomisli in zgodilo se bo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov