Pozdravlejni,
poleti smo malo pohajkovali po Klimnem in sem videl, da je v Čižičih manjša ˝marina˝.Ve kdo kako je z vezi v tam ali kje drugje v tem zalivu, tudi Klimno bi prišlo v poštev. Rabil bi pa celoletnega za cca 7m.
Hvala!
lp
Vez Krk (zaliv Klimno)
Moderatorji: moderator2, moderator
-
deserteagle
- Kapitan fregate
ja tam vprašaj za Edisa ali pa za Rokota, ta je sedaj kao novi upravitelj te lučice odkar je prišlo to pod županjisko upravo Krk, jaz imam tam ččoln a ne vem kako dolgo, ker so dali eno obupno ceno veza..sicer še ni točno, a za tujce naj bi bilo 2 eur na meter na dan.. za domačine seveda precej ceneje (slišati je 100 kun na meter na leto) no in glej zdej neprotekcionizma..
lp
lp
Veritas et Aequitas
-
deserteagle
- Kapitan fregate
Ko bom odspodi se bom šel pozanimat. Je pa lahko problem, če je to kot športna lučica...smo že nekaj predebatirali na to temo..sem imel isto ceno v Portičo pri Peroju. 25 kn meter. Sem se odločil, kar za marino v Puli
Potem je pa cena da dol padeš 7m x 2 eur x365 dni= 5110 eur
Sem mislil, da je to privat...
Potem je pa cena da dol padeš 7m x 2 eur x365 dni= 5110 eur
Sem mislil, da je to privat...
V klimnem je brezvladje. Dosedanji oskrbnik počasi odhaja novi se je zaletel tako, da se ne ve kako bo. Se pa mesta praznijo in novi prihajajo. Vem pa, da je bla čakalna lista tri leta na korpomorto. No za jadrnice je bolj problem. Gliserje pa ne vem. Sta še dva privat in tam vem, da je ogromno gliserjev. Številk ne vem je pa pametno, da se tja zapelješ pa malo poprašaš.
pomisli in zgodilo se bo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov