AEgir napisal/-a:Lep čoln in super, da se je Mare angažiral, vedno je priročno met sabo nekoga, ki ve za kaj se gre.
stangarbojan napisal/-a:Velika večina morjeplovcev je podobna Marec-u in tako je prav,ne pa tako kot pred nekaj dnevi
"eden ?",že vnaprej samo za info "zahteva" 100€ in potem se se HVALI, žalostno res.
Vsaka čast še enkrat Marecu in vsem ostalim,ki brezplačno delijo informacije in izkušnje.
Ta eden sem jaz, ti si pa pomoje eden od najbolj low-iq modelov na tem sajtu. Strangarbojan tako je, hotel sem 100€ za glupost, veš kaj, od zdaj naprej pa hočem 200€ za glupost. Kako boš pa zdaj prebavil? Mogoče pa še v kakšno temo ali dve pojamraj.
brez skrbi, tudi jaz ne delam več za "hvala lepa" je bilo preveč tega, pa pošlji pogodbe, pa pridi pogledat, pa poglej fotke in svetuj wtf, ok par krat je ok ampak izkoriščanje je pa drugo...
sedaj je zanimivo, da se je , odkar ne talam svojega znanja , izkušenj in časa zastonj, znatno zmanjšala obremenitev mojega poštnega predala

Sem napisal parim, da če grem za cel dan ITA, svetujem pri nakupu, dam bianco pogodbe, z njim uredim izpis prikolice, pomagam pri overitvah itd... pač ni dovolj six pack pira in malica, ampak ljudje so čudni in mislijo, da je vse zastonj in za hvala lepa. Da 10-15.000€ za plovilo, potem se pa čudi, da zahtevam pač neko provizijo za vse to.
Mah, nima smisla, tisti, ki ima vsaj malo žice v glavi pravilno spojene razume, drugi pa OUS