Okrevanje po operaciji
Moderatorji: moderator2, moderator
skiper1 ha,ha kar se zeleza tice mislim da ne bo problemov,plasticar sem po srcu imam poliester v pljucih ,krvi sedaj tudi v hrptenici plasticen imam karbonski obrocek namesto diska tisti stirje vijaki so malenkost.plastika baje plava ce je pravilno razporejena tako da tudi jezi ne smejo delati problemov.maserke pa znajo delati probleme.o tem pa bom porocal kar iz toplic.
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
pale napisal/-a:skiper1 ha,ha kar se zeleza tice mislim da ne bo problemov,plasticar sem po srcu imam poliester v pljucih ,krvi sedaj tudi v hrptenici plasticen imam karbonski obrocek namesto diska tisti stirje vijaki so malenkost.plastika baje plava ce je pravilno razporejena tako da tudi jezi ne smejo delati problemov.maserke pa znajo delati probleme.o tem pa bom porocal kar iz toplic.
Gre na bolje
Maserke- množina
FISHING & SAILING IS LIFE
- Masterpiece
- Kontraadmiral
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
ROMANU1 bi se zahvalil da me je obiskal v toplicah med potjo ko je šel iz novega mesta v semič v vinograd po vino.poleg mene je seboj vzel še dva moja sotrpina ki se mu prav tako zahvaljujeta na pokušini njegovih vin in za par litrov za popotnico nazaj v terme,kjer smo se zabavali ob njegovem vinu do polnoči.bila je dobra terapija.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov