Pomoč pri nakupu
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
no če ima še modro črto pa moder štrik je to ta serija, ne vem, ko sem ga gledal je bol ok saj šivi spoji so bili ok samo guma ki drži zadnjo steno je bila slebo nalimana, sicer sem steno vrnil nazaj v utore dal čez les in gumo na vsako stran 4 vijake vse zlimal in zasikal in čoln se vozi še danes sam dopust je pa šel v maloro, cena je?
Gumon11, zanima me, zakaj ti je toliko do tega, da čoln spihneš in daš v prtljažnik.
Meni se to zdi smiselno edino le, če hodiš na letovanje na otoke in je cena trajekta + prikolice + cestnina na Hrvaških avtocestah dokaj visok strošek. V kolikor letuješ kje na obali in, da se voziš po lokalnih cestah ozeroma po Jadranski magistrali, je bolje imeti kljuko, si sposoditi navadno tovorno prikolico, vanjo zložiti motor, vrvi in ostalo prtljago, na stranici namonterati tri deske oblečene v filc in prek tega na glavo poveznit gumenjak in zategnit z "šponarji". Na ta način smo mi gumenjaka Beogarda šport vozili leta in leta na morje, nikdar spustili, prodali pa tako lepo ohranjenega, da je bil kod nov.
Ena od možnosti, je tudi, da gumenjak povežneš napihnjen na prtlažnik avta, saj ti bodo motor, prtljaga, rezervar goriva, sidro, vrvi, kaka tuba, smuči in podobna prtlaga napolnili prtlažnik enoprostorca v momentu. Je pa napor v tem primeru dvigniti dokaj težak čoln na streho in morata biti za to delo vsaj dva dokaj močna priročna moška. Sam z pomočjo žene boš kar teško čoln dvigoval na streho enoprostorca. Še na streho karavana je kar teško obrnt gumico dolžine med 3,8-4,50m.
Pozdrav PACEK
Meni se to zdi smiselno edino le, če hodiš na letovanje na otoke in je cena trajekta + prikolice + cestnina na Hrvaških avtocestah dokaj visok strošek. V kolikor letuješ kje na obali in, da se voziš po lokalnih cestah ozeroma po Jadranski magistrali, je bolje imeti kljuko, si sposoditi navadno tovorno prikolico, vanjo zložiti motor, vrvi in ostalo prtljago, na stranici namonterati tri deske oblečene v filc in prek tega na glavo poveznit gumenjak in zategnit z "šponarji". Na ta način smo mi gumenjaka Beogarda šport vozili leta in leta na morje, nikdar spustili, prodali pa tako lepo ohranjenega, da je bil kod nov.
Ena od možnosti, je tudi, da gumenjak povežneš napihnjen na prtlažnik avta, saj ti bodo motor, prtljaga, rezervar goriva, sidro, vrvi, kaka tuba, smuči in podobna prtlaga napolnili prtlažnik enoprostorca v momentu. Je pa napor v tem primeru dvigniti dokaj težak čoln na streho in morata biti za to delo vsaj dva dokaj močna priročna moška. Sam z pomočjo žene boš kar teško čoln dvigoval na streho enoprostorca. Še na streho karavana je kar teško obrnt gumico dolžine med 3,8-4,50m.
Pozdrav PACEK
Sem mislil, da zijajo v čoln, so jim pa le ( .)( . ) bokobrani na čolnu všeč.
ne vem zakaj bi potem moral sam iti na morje? Če bi imel vse v tovorni prikolici, hrano + obleko v prtlažniku, ženo in otroka na zadnjih sedežih, ti ostane še en sedež na sopotnikovem stolu za ljubico in v prtljažniku prostora za njeno garderobo
. Samo motor na čolnu bi moral imeti 50KM+ da bo čoln dobro glisiral, če se bodo odnosi med tabo in ženo otežili
.
Upam, da razumeš šalo, pa dober nakup PACEK
Upam, da razumeš šalo, pa dober nakup PACEK
Sem mislil, da zijajo v čoln, so jim pa le ( .)( . ) bokobrani na čolnu všeč.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta