Čestitke Uri1 ob rojstvu sinka Dejana
Moderatorji: moderator2, moderator
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Evo po štirih dneh sem našel nekaj časa tudi za morjeplovca in doživim pravo prijetno presenečenje! Tele vaše čestitke so mi, kr naredile en mali cmok v grlu
saj ni lepšega, ko ti taka skupina dobrih ljudi vošči za ene najlepših trenutkov mojega življenja.
V glavnem hvala vsem za dobre želje!
Dejan pa se že pripravlja na navtiko saj mu je masterpiece že kupil prvi čoln

V glavnem hvala vsem za dobre želje!
Dejan pa se že pripravlja na navtiko saj mu je masterpiece že kupil prvi čoln
Vsak let meter več pa bo
kr en napisal/-a:Uri, malo off topic. Ali je oče uredil zadevo na Baylinerju ?
Ja očetu so res poštimali vse tako kot je že Mitja napisal.
Tale tvoj mehanik je res ZAKON!!! Prišel še isti dan, dvignili čoln iz vode, ugotovili napako, drug dan ob 10.00h čoln zrihtan v vodi. Tako, da HVALA ti še enkrat.
Vsak let meter več pa bo
- Savo1953
- Admiral
- Kraj: Škofljica - Kvarner (Duga uvala)
No po 5 mesecih pa še jaz najdem tole temo
Hvala vsem za čestitke sinu in dobre želje za vnuka Dejana, pa tudi tistim, ki ste se zraven na mene spomnili.........
Je pa Dejan z mano plul že pri mesecu in pol starosti, tako da že ima nekaj izkušenj
Ja Kr en tko kot so napisali in kot sem ti napisal na ZS je bilo rešeno hitro in še enkrat hvala..
Hvala vsem za čestitke sinu in dobre želje za vnuka Dejana, pa tudi tistim, ki ste se zraven na mene spomnili.........
Je pa Dejan z mano plul že pri mesecu in pol starosti, tako da že ima nekaj izkušenj
Ja Kr en tko kot so napisali in kot sem ti napisal na ZS je bilo rešeno hitro in še enkrat hvala..
Kdor hoče, najde pot, kdor noče, najde izgovor.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov