Razlika v porabi goriva med različnimi trupi
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 17:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 17:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
H2O napisal/-a:Pazta fanta, MT ma preštete vse svoje sovražnike na forumu... baje nas je 20
H2O, ali to veš iz lastne izkušnje, recimo da si jih postavil v vrsto in jih preštel zame? Ali pa ti je kateri od Gregorjev pomagal to z googlom najti v wikipediji?
Resneje: Ne vem za nobene sovražnike... Vidim, kdo - kot zdajle vi - 'čoporativno' pišejo 'zajebantske' odgovore na kak moj prispevek.
Številka približno 20 pa pride, ko sem seštel števca dveh odgovorov za rezultat ankete, ko sem pogledal tja:
- tisti, ki so v anketi izbrali odgovor, da jim gredo moji prispevki na živce, plus
- tisti, ki so tam izbrali, da jim gre na živce vse našteto, vključno z mojimi prispevki.
Način, kako v takih primerih pišete - kot tokrat - ali pa kako se spravite na koga, ki kdaj omeni, da mu je prišlo prav, kar sem napisal, pa mnogo več pove o vas kot o meni. Dodana vrednost... morda, a žal dragocen prispevek k 'zajebantskemu' ugledu foruma morjeplovec
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
Re: Za vse, malo za hec
boss napisal/-a:Nisem uspel prebrat vseh postov, na eni tretji strani sem obupal. Drži pa par stvari, naj jih nekaj naštejem:
Če pa vam kuri premalo, pa si kupite večjo, bo garant kurla več, sam bo pa za pir mogoče manj ostalo.
Evo, prejšnji čoln mi sicer ni kuril "premalo", a mi zdajšnja barčica, ki je večja, kuri manj.
Pri najbolj ekonomični plovbi potrošim cca 1,2l /Nm. 12 ton in malo tehta in ni na jadra (beri --> plujem direktno tja kamor želim
Verjetno je to zaradi popolnega trupa.
Sej je o tem debata, a ne?
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
Re: Za vse, malo za hec
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 17:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost