Obnova mojega oldtimerja
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Jure se ti opravičujem, da se ti vslinjam v temo.
Fanjte, katero lepilo pa priporočate za lepljenje lesa na plastiko? Rabim za lepljenje prečnih nosilcev (t-fix vezane plošče) v plastično dno svojega čolna.
Fanjte, katero lepilo pa priporočate za lepljenje lesa na plastiko? Rabim za lepljenje prečnih nosilcev (t-fix vezane plošče) v plastično dno svojega čolna.
My car detailing projects:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... &start=460
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... &start=460
obojan napisal/-a:Laminat (epoxi + tkanina)
To ja, ampak sem mislil na lepilo, ki ga bom dal pod vzdolžne in prečne nosilce. V originalu je bilo lepilo, ki na oko izgleda, kot purpen ampak je bolj trdo. Potem pa preko tkanina in epoxi. Namen imam narediti enako, kot je bilo s tem, da ne vem katero lepilo je to (pri amerikancih sem zasledil, da uporabljajo Loctite PL ampak spet cifre ne vem).
Mogoče si videl Mitopur E-45 ali pa Mitopur A+B-ti dve PU lepili se penita in zato izgledata kot Purpen.
Pri leplenju različnih materialov je problem, ker materiali različno "delajo" ob temperaturnih spremembah. (Težava lahko nastane že ob lepljenju različnih vrst lesa).
mogoče bi veljalo poizkusiti z elastičnimi lepili v stilu Sika ali Kent ali Dinitrol
Pri leplenju različnih materialov je problem, ker materiali različno "delajo" ob temperaturnih spremembah. (Težava lahko nastane že ob lepljenju različnih vrst lesa).
mogoče bi veljalo poizkusiti z elastičnimi lepili v stilu Sika ali Kent ali Dinitrol
obojan napisal/-a:Mogoče si videl Mitopur E-45 ali pa Mitopur A+B-ti dve PU lepili se penita in zato izgledata kot Purpen.
Super! Hvala za obrazložitev.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov